O-Ringen Day 3

  • O-Ringen-Morning-Selfie-Is-A-Tradition.

08:25 togs bilden och vi var igång med filmandet. Vi hade varit där ett tag och pysslat med kameror, kartor och riggat ordning i ordning allt för dagen. Viktor hade löparkameran för dagen, jag satsade på intervjuer och schyssta sekvenser med drönaren.

  • På språng som vanligt!

Vi gick ut tillsammans till start, Viktor sprang med en startklunga ungdomar i skogen och jag hängde kvar för lite mer klippbilder/intervjuer 🙂 Så småningom stack jag också ut i skogen, filmade lite smått med Sonyn innan jag plockade fram drönaren och la tungan rätt i munnen. För det var en stor tallhed jag tänkte flyga på och det gällde att hålla koll på sina vägval med drönaren. Utmanande, men kul 🙂

  • Letar olika vinklar på hemvägen!

När jag var nöjd begav jag mig mot målet, filmade längs vägen när jag följde stigar och vägar mot stadion. Riktigt varmt igår, skönt att solen är tillbaka 🙂

  • Tar en break och en Slow Cow.

Viktor käkade, jag hade satt igång en timelapse och vi båda behövde kyla ner oss efter ha varit i solen hela morgonen. Blev en snabb lunch och vi fyllde på energi. Gjorde en plan för kommande timmar, riggade utrustning och sen var det bara att köra!

  • Har vi en ny karriär framför oss?

… .Köra reporter, vi testade en liten ny grej och jag agerade intervjuare framför kameran. Rolig vinkling på det hela och på jakt efter några samtal med olika grupper ungdomar. Strosade runt där i godan ro, fick flertal härliga intervjuer och vi skrattade gott. Jag är verkligen ingen expert, men fick ihop det bra och vi var nöjda!

  • Vi gjorde intervjuer med några kinesiska deltagare!

  • Arbetsbänken har inte många centimeter till över.

Blev ett lite längre avsnitt denna dag, bilderna från skogen var så fina, många intervjuer hade gjorts och det var mycket material att gå igenom. Arbetade så fingrarna glödde, datorn rök och minneskorten flög. Men strax efter 20:00 var det publicerat och vi kunde pusta ut efter ännu en dags leverans. Tar ca 45min att bara tanka upp allt, så vi blir lite sinkade där och kan tyvärr inte påverka den tiden. Men iallafall, jag och Viktor skakade hand samt var nöjda över dagen. Gôtt.

  • Kvällsbilder vid campingen.

Som avslutning på dagen åkte vi in till campingen för lite klippbilder, reka inför stadssprinten och se över en aktivitet vi bokat in. Idag ska vi ut och härja på morgonen med en liten rolig grej utöver Orienteringen. Aktivitetsdag idag, så vi ska filma/plåta en grej nu på morgonen och det är dags att dra för klockan är 06:50! Håll utkik för en rolig summering och massor av behind the scenes bilder! Jag återkopplar så fort jag kan!

Övik hälsar!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *