| O-Ringen 2017 |

Bloggen T-W Media

  • T-W Media & Matti Rapila Andersson Photography blir filmproducenter O-Ringen 2017

Känns otroligt kul att kunna nu äntligen få presentera O-Ringen 2017 som ett kommande uppdrag. Under andra halvan av Juli kommer jag och min kollega Matti bege oss till Arvika för att producera filmer & material ifrån O-Ringen. Det pågår under 5 etapper/dagar och vi kommer därför just producera fram 5 filmer. Allt kommer att dokumenteras och sedan komprimeras för att kunna publicera 1 film så snabbt som möjligt efter varje etapp. Med fantastiska highlights, kill your darlings!

Vi kommer även filma händelser ikring, intervjuer och eventuella spontana idéer som kommer dyka upp. Vi har ganska fria händer utifrån den plan vi erhållet. Efterproduktionen kommer bli en summeringsfilm från det hela och ett längre reportage om veckan.

Matti är en mycket erfaren fotograf, han har arbetat med flertal stora märken inom friluftsliv och äventyr. Han har nu tagit upp filmkameran och börjat producera film. Mycket kreativ filmare och är riktigt mobil med sitt arbete. Vi kommer få riktigt grymma sekvenser utifrån löparens perspektiv och fånga den naturliga härliga känslan som finns här i skogarna kring Värmland. Vi har redan lite planer och kommer träffas flertal gånger för att arbeta fram ett ”manus”. Kommer även träffa marknadschefen för O-Ringen, göra avtal och gå igenom produceringsplanen.

Diskussionen har varit långvarig och jag har haft kontakten med O-Ringen. Vi räknade fram en offert jag och Matti som sedan diskuterats utifrån. Under Nordenskiöldsloppet fick jag arbetet bekräftat att vi var överens. Väldigt kul och stort arbete som bokats in, kommer bli 2 hektiska veckor efter varandra, då jag direkt efter åker upp till Sockertoppen i Idre och filmar där. Wow.

Efter min semester i Maj kommer det alltså bli hårdkörning, har flertal uppdrag och idéer som ligger, viktigt att få vilan så jag är redo igen att gå 110%. Men just nu måste jag fokusera på stundande uppdrag och se över min utrustning för eventuella uppdateringar. All year christmas for T-W Media 😉

What’s next?

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *