Nya uppdrag!

  • Team Jobzone – ”VERDENS RASKESTE LANGRENNSLAG”

När klockan slog 20:00 såg jag en tidig kväll framför mig och klurade på hur jag skulle spendera den. Men när det plingade till i mobilen, förändrades allt. Ragnar Bragvin Andresen från Team Jobzone hörde av sig och ville kolla läget om jag hade möjlighet för plåtning. Efter lite diskuterande, kom vi fram till att nästa vecka plåtar jag nya lag, porträtt och actionbilder för teamet. Har fotat några tävlingar där han varit med och riktigt kul att han kontaktar T-W Media för detta uppdrag. Så vi ska återkoppla när de anländer till Torsby på Söndag och ta det därifrån, beror lite på väder och vind. Kul!

  • Dennis Rådström hörde av sig därefter.

I helgens bravader, träffade jag på Dennis Rådström och vi började snacka filmproduktioner. Så i samband med inbokningen av Team Jobzone, bokade jag in ett möte med Dennis imorgon kl 12 på Valbergsängen. Vi ska diskutera 3st specifika uppdrag och så mycket mer än så vet jag inte, men vi samtalade om samarbete i helgen och mycket nyfiken på detta möte.

  • Gubben Bryntesson.

Men sen efter Dennis bokat in möte, då ringde Bryntesson och vi hade telefonmöte i hela 60 minuter. Skratten avlöste varande och planer smiddes. Ett erbjudande har kommit upp och vi får se hur vi går vidare. Kunden vill att vi kommer och röjer järnen, det är bara att vi inte huggit på betet ännu och därför inte riktigt i hamn.. Men vi började planera lite, kasta upp några idéer på bordet och resonera kring hur upplägget skulle kunna se ut. Så nu gäller det att paketera ett upplägg och sedan presentera för kunden, därför kommer jag tyvärr lämna detta ämne och återkoppla om det blir aktuellt 😉 Men det är bra och det är stort..

Så vips var kvällen passerad, nu är klockan snart midnatt och så kan en vanlig kväll se ut hemma hos firma T-W Media. Nu ska jag ta sikte mot sängen och ladda om för en spännande dag imorgon.. Återkopplar på kvällen så fort jag hinner eller får tid till.

The story continuous

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *