Nya äventyr på hemmaplan

  • Dressed all black cuz I’m back!

Resan hem dörr till dörr tog 12h, fick iallafall min första natt med full sömn och sovmorgon till sena 06:30. Blev en lugn morgon med lite planering, god frukost och bestämde mig för lite längdskidor. Efter en såpass lång resa där man sitter nästan hela tiden, kändes det i kroppen igår och nedre rygg var stel. Men ville ut i friska luften då det är skönt att röra på sig och mycket härligare känsla resten av dagen. Jag staplade runt i en timme, formen kändes god men lite luftrören känsliga då det skiljer 20 grader nu helt plötsligt i luften.

Efter passet ringde jag Bob Impola och gratulerade samt diskuterade kring Vasaloppets 2:a plats. Riktigt kul och mäktigt när han tackar mig för hjälpen ang. det mentala spelet och något vi arbetat på tidigare. Han gjorde som vi sa 1 mil innan målet och det kändes grymt enligt han själv. Jäkligt taggad på en än mer utvecklande om den mentala träningen och fortsätta ta nya steg. Men vi klarar av denna säsong först och påbörjar inget nytt stort nu mitt i kalaset. Mäktigt, mentala träningen är viktigare än man tror!

  • VM-GULD på kvalitén för denna vallning

Sov inte så länge idag heller, men när jag vaknade kände jag mig pigg och steg upp. Satte igång ganska snabbt med alla dagens ärenden och fick verkligen mycket gjort. Bokföring, möte på 60Nord, fixat delar till bilen, vallat skidor och massa annat. Skönt att ha några såna här dagar, då menar jag alltså när de är över och man kan blicka tillbaka på en effektiv dag.

Blir ingen träning idag, efter den sena lunchen blev jag lite sliten och fortsatt småsaker att göra här hemma nu. Så får bli en fixy fixy dag. Ska styra ihop det sista nu iallafall och sedan ta med min bror ut för lite rally på isen, man får passa på nu när det börjar bli varmt 😉

  • 2 urklipp från O-Ringen tidningen 2018.

Stor helsida med min bild från MTB och en mindre bild med mig & Ellen, alltid lika kul att se sina bilder trycka i tidningar och extra kul när en av bilderna är om vårt möte i somras. Ser verkligen fram emot att träffa Ellen igen och se vad hon hittat på med kameran under 1 år 🙂

  • Anders Olsson, en hjälte!

Imorgon fredag kommer jag blåsa över till Hagfors där jag ska träffa Anders och utveckla hans design på föredrag. Vi har diskuterat till och från sedan senast vi sågs, efter flertal operationer är nu Anders på banan igen och bjuder in mig för lite jobb. Diskuterade även lite öppet andra planer senast jag var där i höst och något jag hoppas kan bli verklighet nu. Men först och främst ska jag hjälpa honom få en riktigt snygg powerpoint”.

Dagen sedan lämnar jag öppen, men drömmen är att kunna köra ett skidpass på eftermiddagen och reflektera över alla tankar som kommit på förmiddagen.

Vi snakkes!

T-W

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *