Nejdå, jag sover ej!

  • Äntligen är Sonyn komplett 🙂

Jag har inte gått o dragit något gammalt över mig och skippat blogga. De var bara att gårdagen var till en början arbete med filmen för Klarälvdalen Challenge, iväg till Lysvik för att äta gott med födelsedagsbarnen Mamma & Morfar Håkan, hem igen för one last touch på filmen innan leverans och sedan direkt på möte inför Mârtensjoggen. Efter det så stack jag iväg och köpte en tv-bänk för att summera av kvällen med att se ikapp Rallycrossen. Mitt i sändningen kom NicoKing och vi fastnade senare på Youtube för att drunkna i kärlek av hur högtalare från OMA blir skapta. Ljud är något man verkligen inte skall snåla med…

Iallafall, kunde under morgonen här äntligen hämta ut objektivet 18-105 f/4 och montera på kameran. Detta är även kärlek i fysisk form och jag ställde direkt in kameran för glidecamen. Nu blev man rejält sugen på att skapa film och testa grejerna fullt ut. Lekte ju bara under Gymkhanadriften 😉 Nu har jag möjlighet att filma i 120 fps vilket resulterar i att jag kan dra ner hastigheten till 20% av den verkliga hastigheten, vilka möjligheter det nu finns 🙂

Vi får la se om jag filmar lite SWEARE i veckan, regnar varje dag ser det ut som, men det är frän effekt tycker jag och ger mer karaktär bara i filmerna.

Kan bli lite träning idag så småningom.

Hemskt att reklam börjat komma om JULBORD redan. Knappt börja använda ordet höst jag.. .

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *