My second home

DSC_0397

  • T-W tekniken gick hem denna gång också 🙂

Fick mina 3 säten för mig själv och optimal resa ner till Faro. Lyssnade på några föredrag, musik och målade massor under resans gång. De 4h sprang förbi och gick väldigt enkelt.

DSC_0398

  • Moment of truth

Dumpade stavröret eftersom det var trasigt och planerat. Sist jag försökte ta med stavar, blev jag nekad och därför försöker mig på en ny teknik. Minibussen var redo när jag kom och nu var det lite spännande o se vad som kan hända..

Jag –Oh I also got these three, but that’s no problem packing last and on top everyhting.

Driver – Aaah you got the sticks, OK! No problem take them inside, no problem!

Så de gick faktiskt smidigare än vad jag kunnat ana  🙂 Resan tog lite över timmen och anlände till Alvor i hyfsad tid. Butiken var stängd när jag gick till supermercado, så fann mig in på lokala handlaren för någon lättare kvällsmat/frukost. Men blev inte sent den kvällen, trött o sliten ändå!

DSC_0400

  • Running with a veiw

Efter en fin natt där jag sov som en sten, gick jag upp hyfsat tidigt för att plocka i ordning lite och äta frukost. Jag begav mig ut strax efter 09 på en vacker löprunda, som jag rekat tidigare när jag varit här. Lagom varmt med lite fläktande vindar och riktigt skönt att vara här igen.

DSC_0402

  • Five fingers for the win

Även om jag sprang till mig skoskav under foten, på världens sämsta ställe, så älskar jag fortfarande five fingers. Sprang stranden hem och kunde avsluta turen innan en regnskur drog in. Den kom verkligen från ingenstans, men om de regnar, så regnar det ordentligt i 5 minuter och sen är det klart.

Så nu sitter jag uppe på taket och precis fått i ordning på wifi här hemma. Ska träffa arkitekten klockan 14:30 och kika lite på köket, ta ett varv på byn och gå igenom mitt styrkeprogram jag gjort upp för Portugal. Fått kontakt med några resande också, så skall försöka styra ihop något med dom, kul 🙂

Let’s get sunburned!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *