Mot Vasaloppet!

  • Hinner och träna lite ibland.

Dagarna går och timmarna springer. Sakta men säkert fyller jag på lägenheten, saker plockas upp och sorteras när väl tiden finnes. Snart ska det nog vara hemtrevligt, nästa vecka?

Iallafall, inte mycket lediga minuter på dygnet och bloggen släpar efter. Träningen har dock fungerat bra, fått in morgonrutinen och börjar checka in på gymmet vid 07:00. Handlar lite diverse smått o gott på försäljningssidor och ibland hinner med ett andra pass på kvällarna! KUL!

  • Skapa en designplan på samtliga plattformer.

Mycket möten och avstämningar fortsatt för WE & SPORTS. Men otroligt kul att bygga upp en designmall för samtliga plattformer och göra det från scratch. Från min egna kreativitet, blandat med idéer och utformar sig grafiskt. Ju mer tid jag lägger på det nu, desto smidigare kommer det att bli senare. Känns inspirerande att se det ta form och snart något som ska exponeras på våra kanaler. Spännande något så enormt 😀

Nu ska jag dra iväg och hämta hyrbil inför helgens Vasalopp. Åker tidigt imorgon, har sällskap av möjliga pallplacerade Oskar Kardin. Så de ska nog bli kanon neröver!

Hade gott

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *