Mot Långberget

vlcsnap-2017-01-09-11h36m21s115

  • Glad motionär under AXA Ski Marathon

Jag skulle vilja våga säga jag är bästa tävlingsfilmaren inom Längdskidor i Sverige. Om man ser på det stora hela med förutsättningarna, ensam filmare, tiden och resultatet så tar jag nog de priset. Bra jobbat mig själv. Filmen från AXA Ski Marathon är klar, jag valde att lägga mig tidigt igår och istället redigera när jag fått sova lite. Gick upp och åt frukost samtidigt och kunde få klart det på under 2h. Jag stressa inte, åt frukost och även en film för instagram. Det är snabbt 🙂 Filmen lanseras ikväll och ni får helt enkelt ha lite ” Is i buken

Det var riktigt kul att filma en hel tävling igen, jag är nöjd med resultatet och känner att T-W har levererat än en gång.


Nu skall jag packa mina väskor igen för att åka norrut, mot Långberget och arbeta lite med High & Low. Onsdag kommer ett riktigt bra avsnitt, vi spelar in en låt och tävlar med lite blodsockertest som resulterade i mycket intressanta resultat.

 

Prövar än en gång, om det är någon eller ni känner någon som kan filma och redigera. Alternativt bara ta bra bilder. Hör gärna av er på info@t-wmedia.se Jag har flera arbeten jag behöver support på och även kan erbjuda arbeten som jag är dubbelbokad på.

 

Never rest

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *