Mot Finland

DSC_0189

  • Tidig uppstigning i Karlstad.

Efter gårdagens föredrag, var det dax för födelsedagsfirande. Mormor fyllde år och Tom-William drogs med i firandet då jag är bortrest över helgen. Jag fyller ju 25 på Måndag, så vi passade på att köra bägge samtidigt. Helt sjukt bli 25.. Sen hem och packa det sista och bege sig mot Karlstad. Sov hos Martin och upp 06:30 för avresa mot Arlanda.

 

DSC_0190

  • Team overkill med utrustning.

Det blir otroligt med utrustning och massor av skidor när vi reser. Speciellt när det blir med flyg och man hyr en bil på plats. Vi har 3 hyrbilar från Piteå. Vi fick knö ihop vårat bagage så gott vi kunde och klarade precis viktmarginalen på väskorna. Bob hade klart tyngst 🙂 Jag var klart krångligast genom säkerhetskontrollen, alla kameror och sladdar måste upp. Alltid lika krångligt.

 

DSC_0192

  • Finväder vid ombordstigning.

Som vanligt är mitt humör det samma, varje gång och tar aldrig fel vid flyg. Jag fattar inte hur folk kan vara så stressade och bara bry sig om sitt. Aja, nog om det.

DSC_0194

  • Fullsmäckad bil

Flygresan gick smidigt och vi har nu mat i magen, vi är redo för en trång lång bilresa mot Leevi. Det är väl ca 3-3,5h resa dit och skall flyta på hyfsat. Krångligt med så många moment bara när man reser, men nu är vi på sluttampen och kommer bli en fin avslutning. Till start kommer Kardin & Impola, resten är sjuka. Emil Holmberg åkandes för Mora reser tillsammans med oss och vi testar hans kaliber för kommande säsong. En tuff bana väntar och nu börjar uppladdningen.

Jag återkommer med statusuppdatering imorgon EF/Kväll.

Tillsvidare

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *