Mot äventyr!

  • Man åker runt med ett leende 🙂

Tog frukosten framför datorn för att ligga steget före från start, fixade i ordning ett gäng filmer som ska skickas till Bryntesson och drack några riviga koppar. Med det avklarat, bytte jag om och stack ner till garaget för att plocka fram trailen. Perfekt väder, smått soligt och lagom temp för att åka. Tanken var att åka en liten runda och bara få rensa tankar, men så småningom åkte jag lite vilse från stigen och det finns ju bara en väg, och det är ju uppåt.

Så jag åkte uppöver, fann några nya stigar och vips så var man lite lost när stigarna försvann. Men fick en jäkligt härlig runda i kroppen, man märker verkligen när man blir trött, man får motorstopp, man kör sämre och balansen är kass. Men underbar känsla! Tvättade av hojen, parkera in den och begav mig hemåt för dagens nästa bestyr.

Efter maten gjorde jag det sista lilla med filmerna och gick upp till kontoret. Där uppdaterade jag datorn, skrev ut lite papper och förbereder några saker för helgens resa. Packningen är snart i box, imorgon vid 06:05 lämnar vi marken här och flyger mot Stockholm. Så nu har jag förberett de mesta, så det är bara att stå upp och ta sig till kaffeautomaten I hangaren imorgon bitti  😉

  • Vågar du anta vårens tuffaste utmaning?!

Lugn kväll, telefonmöte med Bryntesson, publicerat filmen och eventuellt besök av grabbarna grus för en kaffe väntar ikväll.

Imorgon kommer jag kunna uppdatera lite halv sent när jag är klar med alla dagens bestyr, sedan kommer nästa summering på Söndag! Let’s do this thing!

Prieš nuotykius

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *