Mora

bild-2016-12-12-kl-12-30-2

Yea yes då var jag på resande fot, igen, fortfarande, alltid eller som vanligt. Stannat i Mora och sitter nu på ett mysigt litet Thaihak. Buffé och lite okynnesätning blir det och skall sen iväg och skaka av mig borta i Hemus. Tänkte ta mina tidigare stavar 88% och staka lite med inslag av skejt. Länge sedan man skejta och kan va skönt o dansa ur kroppen lite. Egentligen vila borde sitta gott, men åker vidare mot Östersund imorgon och passar bättre med vilodag där.

 

Sitter i skrivande stund och diskuterar med VW och Sweare.

Volskwagen ang offert och deal med  Golf Alltracken eller Toruan modellen. Behöver sittplatser i bilen, ta mig fram i vinterlandskapen och kunna optimera arbetet i vinter. Spännande. Eventuella samarbeten med deras tour ”Åk en mil vinn en bil” och SM i Söderhamn är aktuella diskussioner.

 

SWEARE är ett klädesmärke från Åre och arbetar aktivt med längdskidåkare. vi diskuterar om att jag skulle agera ambassadör-ansvarig och språkrör ut till skidvärlden. Även få ett uppsättning kläder för mig som Workwear och lämnade feta filmer som reklamfilmer. Så om någon är sugen att samarbeta med att agera modell för en dag eller två, let me know 😀 Kan bli bra!

Ni finner deras hemsida och kläder här

 

Dax att fokusera på maten och ta tjuren i hornen sen vid Hemus.

 

Thai thai

T-W

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *