Mjölig dag!

  • Kör hårt, eller gå hem.

Vaknade föga förvånande (*läs ironi) tidigt och kunde ta en långfrukost med favoritserien samt massa kaff. Klockan slog över tio och jag började peppa igång mentalt för ett tufft löppass. Väl på 60°Nord startade vi med den eviga tråksamheten, uppvärmning. Ack så viktigt (sägs det) men väldigt tråkigt enligt mig själv. Men den gjord, fick jag iallafall några svar på att känslan i benen var mycket bra. Så nu var jag taggad för hardcore!

Totalt 27 intervaller gjordes på bandet. Först körde jag hög hastighet (ökande) 1 min + 1 min vila totalt 8 gånger.

Följde upp de intervallerna med ännu högre hastighet, nu 30 sek + 30 sek vila totalt 9 gånger.

Avslutade med än en gång höja hastigheten och springa tills jag stupar inom 20 sek + 20 sek vila. Där fick jag ihop 10 intervaller och noterade pulsen 190 vid sista. Kände mig riktigt stark och snärtig idag, sjukt kul och härligt känna träningen biter. Tror att jag gav mig mer pga tristess att va på band. Med nedjoggen sprang jag totalt 45 min, men men, kan va sista passet på bandet och nu snart blickar man ut endast i naturens äventyr.

Samlade ny energi efter löpningen, körde 5 olika övningar styrka och kröp sedan ner till omklädningsrummet. Åt mycket gott på Valbergsängen och lät matkoman smyga in när jag besökte farmor. Men det dög inte, hon tyckte fortfarande jag skulle äta mer. Farmor will be farmor 🙂                                                                                                              

  • Kaffebrus.com – Ständig leverans och garanti!

Efter ha handlat lite matvaror, hämtade jag ut paket på posten och ack så glad pojke som fick öppna paketet. Det var från Kaffebrus och min ”legosats” till kamerautrustning. Klistermärken åt alla håll och kanter, massa fästen, kablar till begynnelsen, 10″ skärm och stabiliseringshandtag till kameran. Var suuuper exalterad att få ihop allt, lite nojig också om allt skulle passa och vara kompatibelt att samarbeta.

  • Byggsatsen kom ihop peeeeerfekt!

Sådär, blev exakt som jag ville ha det, till och med lite bättre än jag förutspått. Testade runt i lägenheten lite och var grymt, grymt och grymt. Nu är man rejält sugen på filmande och som på given signal, ringde telefonen.

Hamnade i telefonmöte med Ski Region Mid Scandinavia och det var jalla jalla att skapa film där uppe. Med lite diskuterande, bollande och kollande i kalendern, kom vi fram till tre alternativ inom 10 dagar. Så nu väntar jag på slutgiltigt besked och jag får återkoppla angående det projektet.

Även så väntar jag på ett annat telefonmöte från Lars Ljung, han ringde förut men kunde inte ta samtalet. Så får se när den återkopplingen kommer.

Sist men inte minst, ska göra ett sista försök att få tag på informationen om ett uppdrag i sommar. Inlägget för presentationen är nästan komplett, behöver bara de sista detaljerna så kan jag presentera det här på bloggen. Så hoppas, hoppas, jag kan presentera det imorgon.

Den som väntar får se, nu måste jag sitta kontor, bokföring, planering och pysslande…

Off we go!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *