Mitt i veckan fix!

  • Utforskar nya höjder.

Ja som ni kan se på bilden, startade jag dagen med ett möte hos ABF & regionchefen. Jag var jäkla nyfiken på tornet i huset, så därför frågade om ABF hade nyckel och det resulterade i en upptäcktsfärd. 360 grader utsikt och helt klart, en av centrala Torsbys bästa utsiktsplatser. Lär jag få tillgång till. Men nog om det, under några koppar kaffe diskuterade vi utveckling och framtiden mellan vårt samarbete. Bägge parter var nöjda så långt och därför vill nu förstora hela saken. Många idéer och tankar på bordet, positiva drivkrafter och en stabil vision om vidareutveckling. Vi bestämde några konkreta punkter som jag ska ta fram och sedan återkopplar jag med Maria nästa vecka igen. Mer info kommer.

  • Ensam på 60 Nord.

Efter mötet, stack jag iväg på lite ärenden, bokade service till bilen och kikade in på LG’s Glasögon. Mina är ju som sagt long gone och därför behöver nya. Det är väl dax för en uppdatering ändå, så kikade runt på några bågar och glas, men kunde inte bestämma mig. Mia som alltid hjälpt mig var upptagen och därför gjorde vi upp imorgon kl 10. Hade några intressanta bågar att välja mellan, vi får la se vad det faller på.

Stack sedan upp 60 Nord för att göra ett kort men intensivt träningspass. Började med stakintervaller på SkiErg, rundande av med lite cirkelträning för triceps & magen. Tränade också lite på handstående, why not, det är ju kul att stå upp och ner 🙂 Hem och käka en alldeles för sen lunch som vanligt och nu på plats vid datorn. Nu blir det workmode resten av dagen.

Jag skrev om min ekonomiska satsning igår. Något värt att tillägga där, är att jag redan under Augusti nådde sammanlagt antal fakturor skickade fakturor för 2016. Så under 2017 har T-W Media vuxit och det fortsätter om det ser ut nu. Kul att hårda slitet och engagemanget, lönar sig. På ett vis ser man fram emot deklarationen, just för att få siffrorna ner svart på vitt. Kul!

FCPX here i come!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *