Mera Jobb, mer av det goda!

Omslag copy

Kan äntligen få skriva ut och annonsera att det är officiellt! Jag har gjort grymma avtal framöver!

Frank på Peltonen har hört av sig om mina bilder, de vill använda dom som marknadsföring och ser gärna ytterligare ett längre samarbete kommande säsong med bilder. Levererat bilder på Oscar & Team Tricepz till en början, så får vi se vart allt tar vägen. Jag kanske får byta ifrån mina fischer? 🙂

Sen även gjort klart med ackreditering för OSLO 2016 VM i skidskytte veckan efter Vasaloppet. Så direkt efter Vasaloppet sticker jag till Oslo och kommer arbeta för SSSF där jag levererar bilder ifrån tävlingarna. Kommer finnas på plats hela veckan, så måste lösa boende och hoppas på en grym succé för de svenska åkarna. ”Ingen press, De är bara ett VM” Som Håkan sa. Tack för den 🙂

Sen klart idag efter ett telefonmöte med Håkan Blidberg på marknad SSSF, jag är med och skapar Östersund 2019! Riktigt, riktigt kul 😀 Jag kommer arbeta utifrån ett framarbetat koncept ( hemlighetsstämplat ) ifrån SSSF där jag är med i starten för marknadsföringen inför 2019. Det är ett riktigt kul uppdrag, troligen det mest utmanande men också otroligt givande att få vara med i startgroparna på långt samarbete fram till 2019!  Rätt lugn nu då jag har massor annat att göra, men är grymt motiverad att trycka gasen i botten och  leverera ”next level” av T-W Media… Jag kommer aldrig sluta jaga utmaningar 😉

Nu kontoret, jagar ikapp lite och planerar. Blir Orsa på Lördag och Lillehammer Söndag för att sen på kvällen dra till Långberget för vasaläger! Stakat idag på förmiddagen och skall nu ta en simtur för att förhoppningsvis lätta upp stelheten från fotbollen.

Vi hörs
TL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *