Maxad dag

  • Vad håller jag på med egentligen?

Ja det är en väldigt bra frågan du klurar på. Men låt mig backa tillbaka lite först, så återkopplar jag till bilden.
Hann och träna lite på förmiddagen som sagt, väl hemma innan jag kom i duschen hamnade jag i telefonmöte med O-Ringen och diskuterade nuvarande produktion av filmer. Efter duschen följde lunch och strax där på telefonmöte med Mr. J. Ett sent mejl dök upp i min inbox sent igår, vi gjorde upp en tid om telefonmöte och jag var nyfiken. Mr. J presenterade sin idé och jag försökte anteckna så gott jag kunde i farten. Vi diskuterade lite och han bad mig återkomma med en offert efter lite kalkylering. Stort uppdrag, mycket intressant och jag kommer tyvärr inte berätta om det här redan nu. Kontaktat en eventuell kollega som assistent och jag behöver grubbla lite över en offert för projektet innan jag kan nämna något. Mycket spännande!

Efter det var tiden inne för att rigga kameran, ställde in Sonyn och satte mig i kökssoffan med en god kôppenkaff. Vad jag gjorde, låter jag va osagt också.. . 😉 Men ni kan ju gissa lite när det är T-W framför kameran för ovanlighetens skull och en film spelas in. Eller intervju kanske är rätta ordet. Nå väl, alldeles för tidigt i även detta projekt att nämna något mer än att påminna solglasögon passar även inomhus 😀

La in det i datorn direkt efter och började arbeta med materialet. Då ringde telefonen och min gamle kollega från Zebra Film ringde. En drönarsekvens var beställning och givetvis fixar jag det. Så förhoppningsvis med någon gnutta tur att molnen skingrar sig, kan jag åka upp till Sysslebäck och fånga sekvenserna. Så kan bli en snabb tur upp dit imorgon.

  • I väntans tider vid Valberget.

Arbetade på datorn in till sista minut innan jag var tvungen att bege mig mot Valberget igen och filma Lager 157 Ski Teams träning. Solen sken vacker och var faktiskt riktigt varmt, underbar eftermiddag! Filmade några korta sekvenser på uppvärmningen innan de begav sig ut i skogen. Jag passade på att jobba lite på telefon genom att svara på några mejl och låg fint i solen på gräsmatten.

Lager 157 har verkligen en otrolig teamkänsla, jag har skrivit om det förut och jag skriver om det igen. Imponerande vilken styrka teamet har och idag genomfördes ett riktigt vidrigt pass. 10 gånger upp för backen, 2 varv på en längre sträcka med avslut tornet och sedan avslutning med 10 gånger upp igen i backen. Mäktigt att se lungkapaciteten och styrkan i världseliten på långlopp.

 

  • Laggar som kameraman och Ljung reportern himself.

Filmade och testade med Sonyn lite olika inställningar och nya justeringar. Börjar kännas riktigt fint i handen och presterar som jag vill. Lite annat tema idag från tidigare film och ville idag visa på hur jäkla brutalt det här passet verkligen är med en känsla av teamkänslan som är unik. Kort film producerades och nöjd med slutprodukten.

  • Ett av de värsta passen en skidåkare kan göra, stavintervaller i backe.

Låter filmen tala för sig själv, allt finns där och bättre med rörligt än att jag ska klippa ut sekvenser. Speciellt när jag nu ser att klockan är 00:05 och jag har 3 ganska stora saker kvar på checklistan att göra. Vill få undan som sagt så mycket som möjligt och därför får det blir såhär. Men, men, humöret är på topp och vi satsar va i säng innan 02. Idag har verkligen varit full spetta hela dagen, krävande med jäkligt roligt!

Vad bjuder natten på?

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *