Matt i Mattila!

  • Påväg upp mot Mattila, vacker vinterväg upp!

Vaknade tidigt som vanligt, åt frukost och satte på mig träningskläder. Åkte upp till macken för en rivig kopp och sedan satte kurs mot Matilla. Ju närmare man kom, ju vackrare blev det och värt att säga är väl att den va lite småjobbig att köra. Halkigt och spårigt, men 09:30 var jag på plats och mötte upp min gamle vän Greven!

  • T-W & Greven på tur 🙂

Greven lastade på rejält med fäste, medans jag drog fram mina lagg jag vallade i våras. Har bara sicklat av de och de får la duga tänker jag. Här uppe är det full vinter och härlig miljö att åka skidor. Stakningsmässigt var det lite dåligt stavfäste, i stort sett hela tiden.. Men med fantastiskt sällskap och humöret på topp fick vi ihop 2,5h tillsammans. Idéerna är många, humorn är låg och käkarna kalla. Sista 30 min var de lite svårt att prata, min käke var stel av kylan eller trött av allt snack 🙂

Mycket nöjd över passet blev vi iallfall. Kroppens kändes stark och alltid lika roliga träna med Greven. Klockers!

  • Screenshot nuvarande projekt..

Väl hemma skyndade jag mig in och satte på Tour De Ski. Lite tråkigt att de allra bästa inte är med och att 2 svenskar ramlade som verkat starka. Efter en fin lunch hoppade jag i duschen, de var på tiden då jag var frusen. Efter det har jag suttit och redigerat ”Årssummering 2017″ och jäklarns vad tid det tar, vill få det riktigt bra och få med så mycket olika klipp som möjligt. Samtidigt har man väldigt starka minnen från några också.. Inte helt enkelt vill jag lova.

Aja, hade hoppats på filmen skulle vara klar 25 minuter sedan men den tanken är begraven. Siktar på Måndag och startar året med en publicering. Kommer även försöka skriva ett summeringsinlägg på bloggen i ord också från året som varit.

Nu lär jag redigera igen!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *