Massiv miniupdate

Rasmus Blom Team SERNEKE

  • Blom under La Diagonela

Rasmus var den som värvade mig till brännbollen och det är väl han jag får skylla på för den känslan jag har i kroppen. Det är helt sjukt att jag som ändå är aktiv, får den här känslan, men aja. Benen är helt förstörda och jag otroligt stel, kan inte böja benen för att te.x plocka upp något från golvet. Stelheten rör sig över bålen och går över till högersidan på överkroppen. Där över bröstet, hela axelpartiet, ryggen och ut i armen. Det är ju kast/slagarmen det, ingenting på vänsterarmen. Så man är funktionellt nedsatt 100% nertill och 50% upptill 😀 Aja skönt på ett vis också, varit jäkligt kul! 🙂

22387428-3LhnD

  • ABF & filmutbildning

Imorgon är det fjärde träffen för ungdomarna på ABF och det är min tur att hålla i kursen. De har ju arbetat nu under 3 träffar och jag varit bortrest. Så har lite dålig koll på var de ligger rent arbetsmässigt, men vi kommer gå igenom lite filmteknik och filma olika sekvenser till deras projekt som krävs. Kl:16:00 är det och skall bli kul att få lära ut erfarenheten jag hämtat från min resa so far!
3

  • Dags för Finnskogtoppen igen

Filmen senast blev en otrolig succé med 115 000 visningar (!) och rejäl spridning, riktigt kul! Så nu skall vi än en gång filma och denna gång siktar vi på 2 olika teman, skall även filma lite extra för att kunna klippa ut korta sekvenser för kommande kampanjer och även ta lite bilder. För kom ihåg folkens, en kampanj/text/lansering blir MYCKET effektivare om man har en bild eller film till! Finnskogen har hajjat vinkeln och gjort det jättebra på sina medier.

Så på Onsdag eftermiddag åker jag upp för att filma lite kvällssekvenser och solnedgång. Sover kvar på ett av rummen och fortsätter filma på Torsdag då vädret visar sol. Kul!

VILL NÅGON AGERA STATISTER? Enkla uppdrag och gjort på en halv dag, kravet är 40+ och däröver! Hör av er 🙂

3 T-W Media

  • Liten throwback från Portugals fantastiska strandlöpning.

Tänkt skriva det här i Portugal, men får bli här och nu 🙂 Jag har nu bloggat ett par år och innan dess bloggat privat i egna böcker. Tycker det är otroligt skönt att skriva ur sig sina tankar, summera dagar och även för sin egen planering bra att skriva ner. Jag härjar ju så förbannat, så väldigt bra för mig också att kunna gå tillbaka för att komma ihåg vad jag gjorde för 2 år sedan 🙂 Jag började blogga offentligt för att kunna delge den fantastiska möjlighet jag får genom mitt arbete att träffa olika stjärnor, komma ” behind the scenesoch hur jag har gått min väg fram i företaget T-W Media. Mitt besökarantal är varierat beroende på säsong och hur mycket jag delar på Facebook. Absolut skulle jag kunna dela mer på Facebook, men jag känner också att den som vill läsa bloggen, söker sig fram och tar sig tid själv. Jag delar där när jag har något extra kul eller något jag tror folk kan va nyfikna på 🙂 Antalet besök har stigit stadigt sedan starten, jag ligger just nu mellan 4000-6000 besök i månaden som garanti och det känns stabilt.

Mitt rekord blogginlägg var från en racerapport under Ski Classics, där självaste cuparrangören delade mitt inlägg och historia på bloggen. Då hade jag över 16 000 klick på 1 dag. Fått otroligt mycket positiv respons på mina inlägg och det får mig väldigt driven att fortsätta. Även om det är stressigt ibland och kan va varierad kvalité, så försöker jag verkligen hålla den uppdaterad och med intressanta inlägg. Så tack alla som läser.

 

Så idag har jag pysslat en del med företaget och snöat in på lite kamerautrustning jag är sugen på. Men, men, vi får ser hur det eskalerar och jag kan inte bestämma mig. Iallafall inte idag 🙂

Tack igen!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *