Manjana infinner sig

IMAG0882

Vi hyrde cyklar en dag, blev lovade solsken enligt prognosen men strax efter bilden blev tagen fick  vi smaka regnskur.. Här hade jag tappat kedjan på cykelfan och fick göra en liten service längs vägen. Vi hade satt kurs emot Nike Store Factory Outlet i Albufeira, var ca 35km dit och fin cykling. Väl på Nike Store slog vädret över till kalasfint, vi handlade varsina 2par skor, lite småsaker och sedan tog ett kort mellanmål. På hemvägen gassade solen och vi kom inte långt innan Oscar hade fått punktering. Otursvargen Persson! 🙂 Vi fick vända tillbaka och leta efter någon verkstad, fick tips men öppnade inte förens 15, sicken slappis.. Vi fick finna en god position i solen och steka lite i den gassande värmen, vindstilla och blå himmel.. Herregud, ja gömde mig i skuggan 🙂 Vi fick cykeln fixad iallafall och allt blev bra till slut, fin kväll med gedigen middag och dålig film haha

IMAG0891

Sista dagen 14 Lördag, Oscar åker hem idag och vi passade på att inte göra någonting. Mycket lugn förmiddag med frukost på taket, steka i solen och bara njuta av tillvaron. Låg och snacka 80 talet och hur brutala de var på den tiden, Mötley, Guns N Roses, Osbourne, quuen osv osv sickna jäkla musikgenier gentemot idag.. Tiden sprang iväg, efter fika och lunch ute så tackade vi för lägret och tog adjö! From now on, i’m on my own!

IMAG0893

Inte för att jag har något emot Oscar, utan de är bara det jag trivs mycket bra själv och ensamheten får mig att tänka klarare. Leva lite mer manjana och kunna bygga dagen exakt som jag vill.. Med O-P Anderssons träningsvecka i bagaget är jag tacksam för att fått mig flytta gränserna, man är gediget trött  i kroppen själv men Oscar skulle vidare hem på nästa läger tillsammans med teamet Lager 157. Jag körde en förmiddagstur idag bort mot Portimao, fantastisk klipplöpning och inte mycket slår en dag som denna, gassande sol och ingen vind. Halleluja vad varmt det var, kände dock tidigt att kroppen är sliten och vill ha vila/återhämtning. Så kommer mestadels underhållsträna nu några dagar för att kunna va fit for fight när jag kommer hem.

IMAG0894

En bild från terränglöpningen utan mig i vägen..

Så nu skall jag ner på marknaden och handla lite färsk fin frukt, upp på soldäck och sedan bara ta de lugnt med någon fin bok, stretcha lite och göra lite styrka så småningom. Ikväll kommer Johanna och Gall plockar upp mig och reser till Odexceice för att se hur dom har det. Antagligen där tills Onsdag, men vi får se! Jag planerar ingenting nu, jag tar allt som det kommer.. Precis som när jag var här för 2 år sedan… Manjana..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *