Mancold

_20170627_122928

  • MTB-tur med Nickoking.

Vaknade 07:00 med irriterande känsla i halsen. Fasan, ska de bli värre nu tänkte jag. Har ju inte tid att bli klen nu. Skittråkigt och ligga hemma bara för att vila ju.. Så åt frukost, drog iväg en snap till Nicoking för att kika om han ville hänka på för en tur på cykeln. Han var inte sen att att tacka JA, så jag drog ut lite i förtid och sedan möttes vi upp i Aspen. Cyklade björnsligan, träffade på några från landslaget och Leif ute i skogen. Kikade på klockan och det kändes ju ändå helt ok, så vi fortsatte. Halsen var inte rolig, men allt annat fungerade ju fint och därför satte vi kurs mot Sisjön. Nicoking är väl inte heller helt hundra, så vi tog det i ganska fin takt och snackade vilt om allt möjligt.

_20170627_122907

  • Luddeyeah var ute på skejta.

Vi träffade på Ludwig som var ute o skejta lite vid flygfältet, han skulle nog köra 3h och var inne på sluttampen. Jag och Nicoking drog sen bort till Aspen, hängde lite där som coola cykelkillar och försökte planera fram något att hitta på i eftermiddag. Jag drog hem och duschade samt käkade en tung tallrik mat. Nu helt plötsligt känns halsen bra, hm. Brukar gå ut och träna när jag känner mig lite risig, för att dels rensa slaggprodukter och få frisk luft. Den tekniken verkar ha funkat denna gång också, ska inte ropa hurra än men det känns bra nu iallafall..


image-170_med

  • Uppdaterat redigeringsprogrammet.

Efter fin lunch kom Nicoking förbi igen och vi tog en kôppenkaff tillsammans. Så småningom stack vi och hämtade elverket de ska låna upp till Höljes under helgens rallycross. Jag ringde sedan upp till Blidberg och gjorde upp ett möte på Fredag, ska även träffa Matti som jag ska filma med på O-ringenMåndag, så det blir fullt ös där uppe.

Nu har jag fått ordning på redigeringsprogrammet också, så har uppdaterat det och ska nu sätta mig för att leka runt lite med lite nya saker jag installerat. Halssmärtan är tillbaka, så sitter smuttar vatten och irriterar mig. Men är ju pigg o kry annars, så kunde varit värre.

Ses vi imorgon? 😉

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *