Lugnet före Gudrun!

O-Ringen 2018

  • O-Ringen 2018, för kontroll 16 krävs simning 😉

Efter en god natts sömn, fyllde jag på med energi och parkerade vid kontorsbänken. Letade lite musik, sorterade lite material och såg över checklistan för dagen. Började klippa på en film Höga Kusten O-Ringen vill framföra som reklam under årets O-Ringen i deras tält. Ganska tight att få besked om det igår och ska va klar snarast. Tack! Så har bara börjat kika lite på det och tar mer om den redigeringen ikväll, arbetar bättre i lugnet av kvällen och mörkret. Testade även lite med sponsorboarden för Sockertoppen, kommer bli lite animering att göra där och kommer bli kanon. Gäller bara få det snyggt och inte för kladdigt, är nästan 20 olika sponsorer som stöttar lägret och de förtjänar definitivt publicitet allihopa.

_20170720_114900

  • Tack moln att ni inte va i vägen idag!

Min cykeltur igår resulterade inte i mjukare ben, för stunden kanske, men inte i längden. Stel och tog därför cykeln idag upp till Valberget för att köra på utegymmet. Riktigt skön stekande värme, nästan ingen vind och lite pump på det. Inte jätte motiverad, men var skön känsla efteråt och det är den jag sökte. Stretchade även igenom kroppen, älskar det, men tyvärr tar jag mig inte tiden som förr, skärpning.

DSC_0721

  • Även börjat smått med packningen.

Packningen för 2v blir en utmaning, ingen marginal för fel och kommer packa 2 olika väskor. Då jag passerar Torsby efter O-Ringen så sladdar jag in i lägenheten och sedan blåser vidare direkt till Idre. Har bara lagt i ordning lite, kommer inte packa idag utan gör allt imorgon i lugn o ro. För nu blir det fixy trixy med redigering och olika ärenden.Kommer sitta lite vid skrivbordet och jobba till en början. Så småningom göra ett varv på byn för ärenden och sedan bort till Mormor. Där ska jag fräscha upp frillan och få en matbit. 🙂

Lugnet före stormen kanske man ska säga.. .

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *