Lugn helg!

  • Torsby båthamn och morgonlöpning.

Lördagen var blandad kompott med telefonmöte, massa kaffe med NicoKing under vinterstudion, några ärenden och summerade av dagen med att se fotbollen med Adam. Riktigt lugn dag, passande med vila för mig och härligt umgänge hela dagen. Dagen idag bestämde jag att rivstarta med en löptur, tänkte testa en gammal favorit och springa innan frukost. Med sol, nysnö och perfekt temperatur var det en fröjd att löpa i 40 min. Hemma avslutade jag med styrka, hämtade tvätt och åt en fantastisk frukost till Vinterstudion.

  • Torsby båthamn under morgonen.

Kaffet ska sänkas här nu under sprinten och sedan vidare upp till kära mor för att dra lite högtalarkablar. Jag vill även nämna att jag kommer satsa på mer kvalitativa blogginlägg och kanske inte 365 dagar / år publicera en update. Det är en liten stress för mig, samtidigt som jag verkligen vill uppdatera och delge min resa jag gör. Så jag kommer fortsatt uppdatera frekvent, men kanske hoppar någon dag om det endast är privata händelser den dagen.

Under WC har jag ingen aning om hur det kommer bli, mycket jobb och ett stort jobb som kommer kräva mycket utav min tid. Tidigt har jag och Bryntesson redan bestämt att det kommer bli ” golden hour ” redigering, den börjar efter 23:00.

Veckan som kommer nu blir det träning, packning och förberedelser inför avfärd. Ska försöka låsa ett uppdrag som går av stapeln innan avfärd, om så, blir det presenterat på bloggen så fort jag kan.

Until next time, enjoy the day!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *