Ljuva påsk!

IMAG0621
Dagarna spenderas med träning, flytt och fix.

Träningen har blivit mestadels 60 Grader Nord och väldigt lite pulsträning, kört cykel och rodd då på gym men annars har huvudvärk samt halskänning varit farten. Inget allvarligt men lite drygt. Även plockat isär Drönaren lite, den vill inte koppla upp på skärmen via videolänken, så försökt leka ”handyman” utan lycka då, såklart. Tror dock det är antennen som sitter bak på drönaren som spökar, varit lite väl orädd om grejerna under JSM / Intersport Cup när man sprungit runt med sin portfölj 🙂 Få beställa nytt , se om de löser problemet, skulle iallafall behöva den under Årefjäll!

Även så håller jag på och mobiliserar om livet med en liten flytt, kör hem grejerna till Mor & Far för att förbereda mig inför en riktigt frilans sommar. Kommer mestadels bestå ändå i Torsby, men vi får se vart det tar vägen och man har ju lite små uppdrag här och var, intressant!

Var igår på Lasse Stefanz i Stjernehallen, klart det är garanti man ska dit när LS spelar 😀 Var mycket folk, kul att träffa gamla goda vänner och tyvärr blev det ingen dans. Nykter och fin pojk, kom hem kring 03:30 för att köra hem lite partyppl och tagit en värd sovmorgon idag, liky like!

Sen är jag också hundvakt denna vecka fram till Onsdag, skall hämta lillplutten nu för att ta en rejäl powerwalk. Skönt rensa skallen lite, kräma lite sen på gymmet för att sedan ta en lugn kväll. Skall även försöka hålla mig borta ifrån arbete idag, är nyttigt det också har jag hört!

Hade gott folkens

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *