Lite mer i fas..

  • Just a normal day 🙂

Tänkte försöka summera upp lite granna, men klockan är redan 00:43 och måste sikta mot sängen snart. Det ställde till sig lite första dagen som tidigare nämnt, nu arbetar vi konstant i bakvatten och ligger efter. Vi kan inte göra något åt det mer än att arbeta hårdare och effektivare. Vi har väldigt roligt på vägen och det rullar på ganska bra ändå. Idéer får läggas spontant eller på natten, köra stenhårt när vi väl filmar och utnyttja vår kreativitet till max.

Är lite motat med att få tillgång till stadion och filma på de platser vi vill filma, det är lite motvind och något vi inte fått klarspråk i varför. Vi filmar ju åt arrangören egentligen och borde få fria tyglar. Givetvis så vi inte stör, men när vi inte får beträda spåren utan en ” ledsagare ” blir det svårarbetat. Har ej svar på varför, men vi kör på och arbetar efter förutsättningarna. På den tid vi haft och hunnit producerat, är vi riktigt nöjda och leverans av 2 filmer imorgon tidigt.

  • Startsekvensens avslutning.

Som tur va hade jag ringt in Elin som statist, vi filmade startsekvenser för varje film med henne och sedan mötte upp ungdomarna från Tullus efteråt. Riktigt tur att Elin var inbokad, då annars hade vi stått utan startsekvenser pga fel nummerlappar på kidzen till en början. Återkopplar med filmer.

  • Skidskytteklubben Tullus hjälpte till.

Kidzen hade underbar inställning, lyssnade bra och gjorde precis som vår önskan kom för sekvenserna vi behövde. Trots problemet med fel nummerväst och att vi fick börja om, var leendena konstant på läpparna och humöret på topp. Med extrem stress och ”katastrofkänsla”, hade vi väldigt kul ihop och kunde rädda upp situationen.

Förtydligande av incidenten: Vi hade alltså fått nummerlappar tilldelade att använda när vi filmade med kidzen. Mitt i allt kom marknadschef och gav oss beskedet att det är fel sponsorer på västarna samt att inget material vi filmat, får användas på storbildsskärmen. Så den här personen i fråga hade gett oss felaktiga nummerlappar och vi var tvungna att börja om från scratch, nu med 40 min kvar och inte 2h som först planerat.

  • Redigeringsbordet i skrivande stund.

Redigeringen sker vid matbordet, frugan & barn är bortrest så det är endast jag och Robin här i lägenheten. Kameror, sladdar och arbetsprylar ligger ändå överallt. Men lite skönt att sprida ut sig och ha koll på läget ändå. Maten förtärs vid möjlig tidpunkt och koppenkaff är lätt tillgängligt, perfekt.

  • Ackreditering uthämtad.

I farten även hämtat ut min ackreditering, fått tillgång till hela området och precis var jag vill på stadion. Arbetar ju åt förbundet och nu ska den frågan vara löst med tillgång för filmning. Jäkligt konstigt bara att Robin blivit utan, men vi löser det ändå. Kommer troligen inte hinna vara på plats och se något tävling före nästa helga, full fart med dessa filmer och måste få klart det innan man kan ta en ”runda” privat. Ska filma på stadion men inte officiellt före Fredag, men hade varit roligt att ta sig ett varv innan och få sig en känsla av stämningen. Vi får se!

  • Vår eminenta plan framöver.

I högsta hugg skrev vi ner idéerna för  de 3 kvarvarande filmerna som ska skapas och det startar imorgon kl 11:00 att filmas. Skönt nu att strax efter 01:00 kunna sikta mot sängen och få några rejält förtjänade sovtimmar. Energin är ändå bra fortsatt och känner mig i slag, riktigt taggad för morgondagens utmaningar och nu avslutar detta blogginlägg. Kan vara några otydligheter, men hjärnan har nog gått och lagt sig redan.

Vi återkopplar folkens, tids nog snart igen!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *