Lina Korsgren | SALOMON

  • Double edit in progress.

Först och främst körde jag lite nattarbete. Hade telefonmöte med Bryntesson 1h och vi gick igenom korr på filmen från Sockertoppen. Samtidigt så pysslade jag lite smått med PE Custom och tajmade klipp. Bilfilmen är i stort sett klar redan nu, lite över 1v före publicering och det är bara petitess kvar egentligen. Skönt att fila smådetaljer och även addera kreativa idéer man kommer på längs vägen.

Bryntessons film blev klar nu på morgonen, efter några mindre ändringar och vi har nu den i box för publicering ikväll på hans kanaler.

Telefonmöte med en annan man i Östersund nu också på morgonkvisten, positiva ord & besked blev det och vi bokade nu in ett officiellt möte nästkommande Onsdag. Då blir det mer att få ner allt till en plan, ekonomiska och hur vi strukturerar upp det hela inför. Inget mer nämns just nu om det, ska först bli 100% officiellt och överenskommet.

  • Sen var det dags att möta upp gänget inför filmandet idag!

  • Intervju med Lina Korsgren – Vasaloppets segrare 2018.

Började först med en god lunch 12:00 och vi snackade ihop oss. Jag tyckte jag åt relativt lite, men chefen Kalle påpekade det nog var tomt i kylskåpet hemma 😀 Haha vad fasiken, ät ordentligt folkens 😉 Iallafall, vi gick igenom manuset för dagen och satte igång efter 1 timme. Började med några intervjuer i vallavagnen, så småningom gick vi upp till 60° Nord och fortsatte våra intervjuer i olika teman.

  • Löpande kameraman & glidande skidåkare.

Samtliga bilder är bara urplockade från kameran, så det är lite tafatt med färg och kontrast. Efter alla intervjuer så kittade vi om och gick in i tunneln. Lina skulle hålla i en skidkurs så småningom, men vi passade på att smita in några klippbilder och filmade några sekvenser av utrustningen.

  • Skidkursen drog igång, Stadium Finland var deltagarna.

  • Lina sträcker ut under kursen.

Skin skidor som nu är så hett på marknaden var temat på kursen och Lina visade hur man körde de olika teknikerna. Jag springer bredvid, Lina var uppkopplad på trådlös mick och jag fick ett träningspass i sig 🙂 Rejält dassiga bilder, men vänta bara till färgkorrigeringen kommer och slutresultatet. Ingen stress dock med detta projekt, kommer först börja redigeras senare i September och publiceras i mitten av Oktober.

  • Finnarna var på gott humör!

  • Intervjuer med finnarna efteråt, dock på engelska 😀

  • Lina intervjuades än en gång, denna gång i tunneln!

  • Vallachefen Åke fick presentera några skidor!

Avslutade hela dagen med några korta intervjuer med Åke, han förklarade de olika modellerna och vilken skida passar till vilket före. Gick igenom materialet och produktionsplanen som avslutning, innan vi vinkade av varandra efter en grym dag.

Jag stack hem och satte allt på laddning, gick igenom allt material lite snabbt och kikade över att allt var ok. Arkiverade allt på en hårddisk, tar en kaffe och ska nu snart började med packningen inför Turkiet. Bara att ladda om och tagga till, för imorgon blir en lång resdag och därefter intensiva dagar med rallyproduktion 😀

Spread your wings!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *