Life Missions to come..

test2

Hållit på att snickra ihop ett tackkort isch för Sockertoppen 2016 och det börjar faktiskt likna något 🙂 Wow, så mycket härliga minnen som dyker upp när man går igenom alla tusentals filer jag har ifrån Sockertoppen, mäktigt.. Har även bokat in ett läger i Mosjön tillsammans med Mr. Brynte85 i September, härligt och ser fram emot det! Kommer bli grymt kul.. Sen har vi också brainstormat om ett ganska stort projekt i vinter, riktigt stort.. Men brainstormen är ju nu kvalitén av anteckningar på en pizzakartong och en vinkväll 😀 Så absolut ingenting klart än.. Vi får se 😉

_DSC6998
Varit och fotograferat lite på 60 Nord, så sitter nu med lite redigering från photoshooten och det är ett riktigt härligt gäng. Jag gillar verkligen 60 Nord starkt, avslappnat, öppna för nya idéer och fantastiskt gym, kan inte bli bättre 🙂 Hoppas o tror på ett mycket långt samarbete framöver 🙂 Bilderna kommer ni snart kunna se på deras hemsida.

Sen med allt kaos i livet med Bore, Valbergsängen och all träning som halkat efter… Har jag bestämt mig att ändra på lite saker här i livet och verkligen satsa på något som faktiskt är relevant att bli av. Skulle ju aldrig kunna vinna Vasaloppet, men hade ju en suddig topp placering ja sikta på ooooch så växte T-W Media som en vacker blomma på fingôssel och därför får ändra lite 🙂

How-to-Perform-the-Human-Flag
1: Jag skall klara humanflag till nästa sommar. Nöta in mig igen på funktionell träning och  fascia igen, vet ni inte vad fascia är så GOOGLA! Forskade i det under 3 månader när jag hade knäckt båtbenet för något år sedan.. F*cking episk tänk och älskar det. Mer stretchning, mer yoga och mer välmående 🙂

Untitled-22
2: Istället för elitträning, skall jag satsa på uthållighet i långsam takt. Alltså långsam takt menar jag vandring. Jag älskar och har alltid gjort att bestiga berg. Kebb var fantastiskt, men det är för lågt. Jag vill högre, jag vill ha hårdare utmaningar och jag vill få den där känslan jag hade när jag vandrade. Ovissheten och utmaningen, hopplösheten om du ens klarar nästa krön till att gå över till en eufori och stå på toppen.. The – Best – Feeling … PERIOD.
marcoderksen_picodepico_cc

Mount Pico – Portugal är ett av målen, så jälla mäktigt och vilken SPETS(!)

ringar-jpg

3: Hur vet jag inte, när vet jag inte men det jag vet är att jag skall göra allt i min värld att få komma in på OS som fotograf. Jag har fått ackreditering på Ungdoms OS, Skidskytte VM, X-Games och massa annat kul. Och mitt citat här i livet, det som driver mig framåt för att klara det som många kan tro är omöjligt.. ” Hur svårt kan det va ” Det får helt enkelt tiden bevisa..

Det är de 3 jag kommit på så långt, kanske kommer fler? 😉

Life

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *