Life goes on..

  • Imacen viker in årorna… 

När bildredigeringen var klar, stack jag direkt upp till Frykestam och härligt stressad för att få de fixat. Väl där var han upptagen med ett annat projekt och jag fick tillgång till maskinerna. Efter lite om och men med inställningar, feltryck och färgkorr, matades det ut bilder i en jäkla fart.

Kring 120 bilder blev det och samtliga fick jag skära ut manuellt med kniv & linjal. Stress och tålamod går inte hand i hand riktigt, men i detta läget fanns inget annat val.. .

I 3,5h höll jag på där, rejsade ner till Lysvik vid 22 för att leverera bilder och kom fram precis när lastning var klar. Mäktigt att se bilen ute och på lite distans! Visade bilderna och Pär var grymt nöjd över resultatet. I åtanke av design, redigering, print och leverans på 7,5h, är jag mycket nöjd.

Sent hemkommen och tron på en lugn kväll. Men blev ett telefonmöte med Mr. Bryntesson och startade igång datorn igen. Den starta inte, datakrasch var ett faktum..

Verkligen inte tålamod och varför nu? Kan inte beskriva innebörden av den förlusten + att jag åker bort nu 7 dagar och kan inget göra… Hemsk natt och försökte till sista minut innan avfärd utan lycka.

Det suger big time med det problemet hemma, men får tacka NicoKing som kom förbi på morgonen och fick mig att le lite. Tänka positivt, ta det som de är och göra det bästa av situationen… Och en jäkla tur Elmiaprojektet hann klart och levereras iallafall.

Life goes on..
T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *