Late plick plock

_DSC0861_1

  • Oscar Persson – Lager 157 Ski Team i tunneln Juni 2017.

Dessa hektiska dagar har lämnat satt sina spår, då menar jag inte trötthet utan i mitt kylskåp. Inte hunnit med o handla och uppfattat det är brist på ätbart. Käka pannkakor igen var jag inte sugen på, Mor & Far var räddarna i nöden och räddade deras lille pojke med en utsökt middag här i lägenheten. En lång kväll väntade och viktigt fylla på med energi efter träningspasset. Jag hade nämligen 3 offerter att leverera ut till kund, så enskilda kalkyler gjordes och projekterades fram. Kommer skriva ut dom så småningom beroende på svar. Men faktiskt hela 3 lokala arrangemang i löpet av 2 veckor. Så det känns ju superroligt och kanske kan vara några ringar på vattnet från blogginlägget på Goda Nyheter Torsby.

Med dom inskickade, så började jag bygga på projekteringen av Ski Classics och planen för det. En rejäl plan och kalkyl behöver göras där, som tur är har jag någon vecka på mig och kommer kunna genomarbeta den ordentligt. Offerter och kalkyler tycker jag fortsatt är svårt, men sakta men säkert blir det enklare och bättre med erfarenheten samt hjälp av andra fotografer man kan bolla med. Det är ju ett väldigt viktigt intresse att ta vara på och ett stort uppdrag för T-W Media. Så den projekteringen ska verkligen bli K-I-N-G.

**Bilden på Oscar är en bild Lager 157 erhållit och precis publicerat en artikel med. – Ni kan läsa om det här –

14a96134-b61c-4170-be72-e09e26c6b51b

  • Klæbo tekniken..

Glömt o skriva om den, varit hektiskt som sagt. Iallafall, häromdagen när jag o NicoKing var ute och högg asfalt på rullskidorna, så fick jag en jäkligt bra idé tyckte jag. Oftast har jag svårt att hålla mig lugn hela passet och  brukar därför få några knepiga ryck eller idéer medans vi åker. Nu fick jag idén att visa hur grym jag är var  Klæbo-tekniken med rullskidor, så i en av uppförsbackarna i Valberget drog jag iväg på en impuls och sprang iväg. Jag fick en jäkla fart, distinkta steg och flög fram. Iallafall i 2 steg, sen flög stavspetsen åt h**vete när jag trampa på’n… Av en sjuk slump, hade NickoKing råkat sett en stavspets liggandes nere vid fotbollsplan. Så vi stakade dit och precis som han hade i minnet, var det en Swix skruvspets och den passade min Six-Ten stav perfekt. En stav som gått av tidigare från någon annan och sedan blivit lämnad. Vad är oddsen? 😀 Så skruvade på den och genomförde passet, fast utan  Klæbo-tekniken..

Maxoalicia_vagg_2015_04_23_17_40_08

  • SWEARE

Nu har jag bollat lite med chefen också på SWEARE och kommit fram till några konkreta teman. 3 filmer kommer produceras fram varav 1 på rullskidor. Åker ju upp till Östersund nu till helgen, så kanske finns det någon där uppe som läser detta och vill agera modell? Ellers så tänker jag Torsby med omnejd senare i Sep där vi kan skapa något här i området. Bilder och filmer kan skapas separat till privat användning samt en riktigt rolig dag utlovas 😀 Ska kolla hur många plagg jag fick, man kan även få det man använder.

Nu är klockan 23:33 och jag ska fortsätta arbeta.

Blir sent idag og..

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *