Late hour

  • NicoKing för SWEARE.

En bild som redigerats fram nu under sena timmarna denna Måndag, även gjort en film för dom som levereras nu kl 23:12, perfekta arbetstiden 😉 Var kanske inte riktigt planerat att arbeta så sent idag, men grejat lite med TorsbyKalaset men tog stopp då jag väntar besked ytterligare om de noggranna stilmallarna de följer, tog sedan tag i saken och avslutade SWEARE-projektet. Men sen ringde Bryntesson. Vi hade telefonmöte i 40 minuter och jag hjälpte dem med en sak som har release imorgon.. . Ett spännande initiativ och kommer givetvis följa upp när det är officiellt.

Sen grabbarna i Jobzone ska ju fotas imorgon, men va fasiken icke erhållit någon plats att möta upp dom på? Typiskt norskar 😉 Så får väl dunka upp till Valbergsängen imorgon och leta reda på grabbarna. Tanken är fotografering porträtt & teambild. För att sedan gå in i tunneln för några enskilda bilder. Löser sig nog..

Som avslutning, låt mig citera ” vi ser positivt på att testa att ta med dig i teamet redan i år om vi hittar en ekonomisk nivå som känns OK för båda parter. Det är taget ifrån mejlet av Visma Ski Classics och Sandra. Shit vad spännande, nu gäller det för mig att kalkylera fram en offert utifrån deras information i mejlet och det här är något jag verkligen siktar på att bli en överenskommelse.

Men, nu lär jag fixa utrustningen och göra klart för imorgon.

Monday gone, Tuesday comes.

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *