Late edit

Karim & Therese 2

  • Screenshot, här var vigseln, mycket vackert!

Dom började ju som sagt småfundera vem jag var och varför jag smög så. Men nu snart jag har en färdig film åt dom 😉

Men först, vaknade tidigt som vanligt och gjorde rätt för mig från gårdagens bröllop. Ladda batterier, la tillbaka alla kameror och såg till att minneskorten var tomma.  Ringde väckte Adam när jag ville ha sällskap till Rallycrossen som gick på tv klockan 14. Vi såg tävlingen, glädjes åt svensk seger av Kristoffersson & Bakkerud vår gamle vän som 2:a. Lagade lite mat därefter, kollade över schemat & deadlines på saker som ligger på redigeringsbordet och arbetade lite.

Karim & Therese

  • Screenshot och ett väldigt vackert par.

Filmen som den är nu är 15 minuter och innehåller 13 hälsningar. Var visst svårare än jag trodde att hålla ner tidsperspektivet, men samtidigt vill jag ha ett lugnt & fint flöde genom filmen. Det är inte så mycket effekter eller efter-korrigeringar att göra, så gick ganska snabbt att få ihop det. Det kommer bli jätte bra slut resultat, sitter och funderar faktiskt om det är något jag skall ” göra reklam ” för att jag kan göra fler gånger. Väldigt vacker present, värdefull genom alla år och slutligen smidigt för den som väljer ge detta i present 😉 Lite såna småsaker har jag tänkt att uppdatera bloggen & hemsida om i veckan, så får vi se vad det kan eskalera till och bli framöver. Men alltid bra och ha flera ben att stå på samt spännande att göra flera olika sorters arbeten.

Klockan är 22 och det anser jag som sent, jag har ju möte imorgon tidigt och kommer bli en fartfylld dag rakt igenom. Så nu viker jag in årorna och tänker ladda om på bästa vis.

New week upcoming 😀

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *