Låt asfalten rulla

untitled-1

Yes, såhär ser min fina karta ut. Orkade inte göra en animering utav det och jag är ändå nöjd med mina färger iallafalll. Såhär är planering för mig framöver, massa resor, kors och tvärs med stundtals samma destination, förklarning följer.. .. Några har tyckt jag resor sjukt mycket, vänta tills ni ser den här planeringen då 🙂

Resor:

0: Idre fjällLäger

1. GrövelsjönLäger

2. TrysilLäger & Möte

3- BoråsLäger & Jobb

4: GöteborgLäger & Jobb

5: TrysilLäger & Jobb

6: Bruksvallarna Jobb

7: Idre fjäll Jobb

8: Pontresina ( Schweiz ) – Jobb  & Team SERNEKE Prolog

9: Livigno ( Italien ) – Jobb & Team SERNEKE Sgambeda

 

Sådär ser ut framöver för mig, mycket läger och mycket T-W Media på schemat. Knappt hemma känns de ju, värt o ha en lägenhet. . Bättre o hyra en lagerlokal istället för det här hehe Det här schemat är utsorterat på 8 veckor. Några veckor åker jag flera destinationer, ibland är jag hemma hela och ibland är jag borta hela veckan. Spännande!

Nu skall jag packa järnet och sedan bege mig mot Idre Fjäll!

Destination Uknown

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *