Lasy day is at’cha

_DSC6821

Shit snart är detta läger till ända, vi går in på sista dagen och det har varit otroligt kul med dessa ungdomar.  Första dagen är som alltid stel, andra dagen var det fullt ös och hoppas/tror på idag att det kommer bli fulla spjäll hos alla. Tömma alla patroner man har och ladda ur samtliga depåer i kroppen 🙂 Lite olika upplägg på morgonen nu, jag och Anton skall ha rullskidslektioner medans andra gänget kör styrka. I eftermiddag blir det 1 sista tävling upp för slalombacken, innan vi summerar ihop allt med en film jag gjort igår kväll från hela lägret. Tyvärr blev inte mycket drönare :/ Men har fått varit delaktig mycket som ledare och därför inte kunna konkat med mig utrustningen överallt om jag måste löpa i 20 min, jaja så är det och tycker jag blev nöjd med filmen ändå!

Idag blir fullt ös, avslutning kl 16 och sedan sitter jag på tåget hem kl 17:30. Så summerar ihop något kul sen på resans gång..

Ugg
– Hejdå på grottspråk

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *