Last call for Mr. T-W

  • Hämtat ut paket, tack för julklappen & hoppas de kommer mer 😉

Shit va tiden går, jag stressar genom dagarna och flänger kors o tvärs. Inte hunnit med att blogga och därför tänkt försöka skriva ikapp lite. Gårdagen gick i ett, hämtade ut paket och fixade massor med ”nya projektet”. Tränade på kvällen, lekte med NicoKing därefter och kunde lägga mig hårt på kudden efter en hårt dag.

Svårt att skriva ikapp när man inte kan nämna vad man pysslat med, still a secret och siktar på ons el tors för publicering… .

  • Då packar vi saker igen!

Dagen påbörjades med att sätta grejerna på laddning, gå igenom sakerna och se till att allt är redo för action. Testade de nya prylarna som kommit också, blev verkligen kär i stabiliseringen och de trådlösa mikrofonerna. Lov’in it! Så småningom kom NicoKing över med frukosten i högsta hugg och vi såg skicrossen tillsammans. Stack o handlade, några ärenden och åt mat med grabbarna. Hem och ha telefonmöte, fortsätta packa och boka massa för det hemliga projektet. Nu snart är det hemliga projektet äntligen under kontroll och ska göra en sista rush med grejerna inför Östersund, så är jag med i matchen.

I Östersund ska jag göra intervju med  Vasaloppsvinnaren John Kristian Dahl, filma tävlingen Östersund Classics, flertal projekt för Ski Region och flertal projekt för Bryntesson & vårt samarbete. Så det blir verkligen full fart uppe i Östersund. Åker imorgon ganska tidigt, blir kvar så länge det krävs och uppdaterar så flitigt jag kan.

Så vi återkopplar, håll utkik till veckan och den stora lanseringen av uppdraget. 😀

Sista rycket innan jul!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *