Lär lyssna på kroppen!

  • Det fick bli en promenad i solen!

Oliver blev som sagt taggad på träning igår kväll, så kasta i mig lite mat snabbt och hängde med för ett pass. Vi båda var ju egentligen slitna, men fick ihop ett jäkla bra pass och avslutade med rodd-intervaller. Shit, vilken avslutning på dagen! Härligt!

Sov sen som stocken, vaknade tidigt och drog i mig en stor portion gröt. Kroppen riktigt stel efter cyklandet och ryggpasset med Oliver. Jag valde att avstå träning på skidor, lär låta kroppen vila och ta igen sig lite. Lite över 10h träning ändå på 4 dagar och jag är nöjd. Så tåg en promenad i solen, gick upp till farmor och därefter till mormor. Tillbringade sedan en stund framför sprinten på tv och sen var det dags för kontorsarbete.

Eftermiddagen spenderats helt och hållet i stort sett vid kontoret. Fick mycket gjort och inte mycket kul att skriva om riktigt. Men härligt flyt och nu kan blicka helg med gott samvete. Tar en break från blogg och kommer tillbaka kvällen söndag. Ska jobba, njuta och umgås med vänner imorgon är väl tanken!

Seize the day helt enkelt!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *