Långtisdag

DSC_0666

  • 04:00 bryter solen horisonten

La mig hyfsat tidigt igår för att kunna få några timmar sömn innan jag stack iväg mot Gardermoen. Dock var min hjärna fast i 110%  kreativitet och tankarna bara flög förbi. Så blev inte jätte mycket sömn, larmklockan ringde och det var dax att gå upp. Tur är väl det att man inte har några problem att gå upp och även denna gång fungerade det fint. 02:30 begav vi oss mot Gardermoen och det var en väldigt ljus o vacker sommarnatt framför oss.

_20170620_111706

  • 06:20 back in town.

Strax innan 06 var jag i byn, flöt på riktigt fint hem och stötte bara på en lastbil sista 8km som bromsade lite. Annars gick kanon, gick in på OKQ8 som första kund och checkade in bilen i tvätt hallen. Blåste av den med högtrycken och tog bort alla mygg som mist sitt liv denna natt i fronten. Parkerade bilen och gick hem, störtpigg och hade inte någon lust att lägga mig igen. Såg klart filmen, blippade lite på internet och så småningom smög sig tröttheten på. Så låg o halvslumra lite i schäslongen innan jag gav upp och tog mig rejälare frukost. Vid frukost följde jag Lager 157s vasapass på FB och blev sugen själv på lite rullskidor. Drog och käkade lunch med Farmor o co för att nu ta det lite lugnt innan jag ger mig ut på rullisar.

Nicoking var sugen på att bli med, så vi får se var skutan styr. Men siktar på att ge mig ut om 1h ungefär och få ihop 1 timme innan Nico ansluter.

Resttime

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *