Kvinnornas Masstart

_DSC1456

Ingela Andersson under uppvärmningen, vi hade 2 startande ifrån Sverige och den andre var Mona Brorsson. Hade vell inga direkta förhoppningar på något större, men såklart hoppades på en bra tävling från bägge.

_DSC1494

Starten där Marie Dorin Habert var tidigt ute för att inta ledningen. Hon är ju helt otroligt i form just nu och hon är verkligen drottningen av Holmenkollen VM 2016.

_DSC1500

Svenska Tjejerna var bra med till en början, men någonstans på väg ner mot stadion igen tappade Mona mark helt plötsligt. Vet inte riktigt vad som hände, men Wolfgang var med direkt och mötte åkarna. Wolfgang verkar ju röra sig bäst han vill, han har inte respekt och kör på bah. Konge!

_DSC1504

Ingela låg bra med efter första skjutningen, wow kanske nu det händer tänkte jag 😀 Men det blev kortvarigt och sedan sjönk de bägge i placeringar. Fick inte riktigt skyttet och stämma.

_DSC1509

Mona blir påhejjad av Wolfgang, han har härlig energi den där tysken 😀

_DSC1567

Spurtstrid mellan Mäkäräinen & Dahlmeier, tyskan drog de längsta stråt och tog silverpengen!
_DSC1608

I väntan på prisceremonin plocka jag den här killen i kameran, diggar mössan och han har schysst flow!

_DSC1660

Marie under prisutdelningen var lyrisk och riktigt glad för hela VMs prestationer. Hon hyllades av publiken och hon visade verkligen sin sanna glädje, fantastiskt!

_DSC1671

De 3 medaljtagarna ståendes 2, 1, 3. _DSC1680

Marie spexade framför kamerorna och med 6 medaljer utav 6 starter, så kan man inget annat göra än bara buga och tacka för showen! Hel grymt!

_DSC1685

3 guld, 2 silver och 1 brons. Helt, helt otroligt vilket VM hon har gjort här i Oslo.

Nu blir det lite mat och datahäng, grabbarna startar kl 16. Lär lämna Holmenkollen 17 för att hinna med min buss mot Torsby. Kommer bli en lång dag idag, så gäller att också hinna ”vila” lite.

Chingeling

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *