Kontorsdagen

Birken

  • Birken 2015.

Efter senaste inlägget, startade jag min på lista och betade av en efter en. Mejlat en hel del, snackat lite med Thomas på O-ringen och även fått gehör från kommunen ang. Torsbykalaset som är nästa vecka. Jag är väldigt förvånad. Dom vill inte ha film från evenemanget nu har dom ändrat sig till. Dom vill ha ett bildspel på 3-5 minuter. Så fick väl redigera offerten och skicka in igen då. Sedan har jag även diskuterat med kommunen om bilderna på Stina Nilsson, de köpte allihopa  28 bilder och vill ha leverans i Augusti, så skönt med nostress deadline även om jag nog kommer fixa det innan O-Ringen.

Planerat endel idag och fixat med mycket grafiskt, skrivit ner lite planer och tankar till Matti för tiden går fort nu till O-Ringen. Bilden kommer ifrån Birken 2015 och där sitter jag nu och redigerar lite promotion filmer som ska lanseras i höjd med varje enskild event i Nordic Viking. Har klipp de kortare 3 filmerna nu, så väntar på återkoppling där.

Gått i ett idag, så nu klockan 17:30 tänkte jag äta lunch och sedan ta en lugn kväll. Är ju trottsallt inte frisk ännu helt, segt, hade velat träna och varit ute mer. Men väldigt skönt att få mycket gjort här nu och få undan, för snart går det i ett igen 😀

Tack Tisdag!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *