Kontorsdagar

  • Bilden är tagen i Norberg  med DJI Mavic – RAW.

Beklagar dåligt inlägg igår och uteblivande bloggande från helgen. Men vissa saker håller jag privat och vill bara njuta i stunden, en påminnelse till samtliga faktiskt. Allt behöver inte komma på film eller tas kort på. För den bästa kameran i hela världen, är dina ögon tillsammans med dina sinnen och de är oslagbara. Sen en historia eller två är alltid roligare att dra över middagsbordet 😉

Men nu tillbaka till vardagen. Bilden ovan är en av massa bilder levererade till en kund, vi bygger hemsidan för arrangemanget och T-W MEDIA har skapat bildmaterialet. En tidskrävande process men det kommer bli kanon. Pratat med Bryntesson igår och vi har kommit fram till att skjuta på filmningen för världscupen i Östersund, så vi siktar in oss på det nästa Torsdag och framåt.

Så veckan blir relativt lugn, tid för att pyssla om utrustning, bokföring och planering. Lite mejlande, sortering och annat smått o gott finns det nu god tid att utnyttja. Ska försöka träna på, kolla lite egna idéer man har i ryggsäcken och allmänt njuta av veckan. Man är väl aldrig ledig med eget företag helt och hållet, men nu har jag tillfälle att njuta av vardagen efter en stressig period.

Så om någon vill ut och springa, gå backintervaller eller komma på en kôppenkaff, ni är välkomna att joina!

https://youtu.be/_LRpV9D6nls

Vill även slå ett slag för att kika TV3 imorgon kl 20:00, Sveriges första diabetesgala LIVE från Stockholm. Båda mina vänner Jihde & Bryntesson kommer dyka upp i rutan, missa inte!
Filmen är ihopklippt med material från High & Low som vi gjorde 2016/17, den visar några av de som bidrog till att sprida kunskap och glädje inom diabetes.

Ellers, så hörs vi later on i veckan!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *