Klarälvsloppet 2017

 • Let’s go Klarälvsloppet.

Hoppade upp från sängen 7:45 och käkade stadigt. Väskorna med kameror var packade och redo för avfärd. Åkte upp till macken, tankade och köpte lite smått & gott till min assistent för dagen. Plockade upp Björklund tog siktet mot Uddeholmsladan.

 • Mäktigt med ca 500 startande för dagen.

Väl på plats, träffade jag på Kardin, Impola, Lager 157 och massa annat trevligt folk. Kul man blir igenkänd nu och folk kommer fram att hälsa. Bilderna blev bra här, fint ljus och god stämning. Smög omkring området, plåtade och försökte även klura på en plan för starten.

 • Starten går och Bob i fokus.

Vacker start i mycket bra ljus att arbeta med. Men valde denna bild som representativ för starten. För som ni säkert inte kan missa har jag ett cykelhjul som skymmer bilden lite 😀 Jag ville ha bra bilder, lågt och nära vägkanten. Grejen var att även en cyklist som hade livesändning kom där, den hade jag väl koll på men bara genom linsen på kameran. Då blir man lite ” distans-blind ” och kände verkligen däcket susa förbi vääääldigt nära huvudet. Björklund som var med som assistent, var helt säker att nu blir jag överkörd och detta kan bli spännande 😀 Men tror också cyklisten hade koll, varför skulle han köra över mig? Bra bild iallafall 🙂

 • Diskuterar med kommunalråd i Munkfors & speakers.

Vid första spurtpriset stannade jag till vid dessa figurer. Hjälpte speakern med lite kuriosa om åkarna som låg i tät, snackade artscape med damen till vänster (kommunalråd Munkfors) och hon kände igen min logotyp. Vi diskuterade lite om tävlingen, Munkfors och mitt arbete. Sen var det dags för plåtning 😀

 • Dahl tar hem spurtpriset ganska enkelt.

Bob hade ju skyltat om att han skulle ta ett spurtpris  under loppet, men här bakom Stian som bevakade klungan och lät Dahl ta spurtpriset. Hyfsat samlad klunga fortsatt och de stora namnen var på plats. Relativt lugn åkning och givetvis svårt att bryta loss på 90km svagt utförs eller flackt..

 • T-W MEDIA office for the day.

Björklund körde och jag höll ordning på grejerna så gott jag kunde. 2 kameror i knät och datorn i högsta hugg. Var tvungen att redigera i farten, gå igenom bilder och försöka ligga i framkant så gott jag kunde.

 • Jens Eriksson 1:a, John Kristian Dahl 2:a & Markus Ottosson 3:a.

Otto var väl först offensiv över bron, men Dahl var snabbt med och Eriksson kom fort bakifrån. Spurten var väl inte riktigt spännande kanske, kunde varit tajtare och häftigare spurtstrid. Ganska kontrollerat av Jens och han har verkat gjort allt rätt under loppet. Inte dragit ihjäl sig, legat med kontrollerat och sparat på krafter. Otto vet jag har en riktigt tungt läger i kroppen också.

Efter målgång stack vi och käkade, jag redigerade fortsatt bilder och pågick hela vägen med. Väl i Torsby laddades dom upp, instagrambilder gjordes i ordning och ett snabbt blogginlägg gjordes. Jag hade bråttom, för jag var ju tvungen att packa för Grekland och åka till Falun.

 • On the road again.

Men riktigt snabb packning, hämta tvätt och städa ordning på lägenheten tog jag mig iväg hyfsat i tid. Blev lite stresspackning, men jag får helt enkelt se när jag kommer fram till Grekland om allt är med och annars bara överleva utan. Men blir ju mycket grejer, ska ju både träna, arbeta och samtidigt vara casual. Spännande att se hur det eskalerar och visar sig, borde ju lärt mig packa by now. Vore intressant att räkna resdagar i slutet av året..

 • Time for departure.

Sov hos Ringsby över natten, kom i säng kring 23 och låg vaken till 00 med lite saker jag behövde fixa med företaget. Skönt att sova var det verkligen, vaknade pigg 07:30 och kunde ligga dra mig på morgonen. Tåget gick 09:35 och massor av grejer totalt på 7 grabbar. Känner 3 utav dom och 2 nya jag aldrig sett. Men goa gubbs verkligen och tror det är kommer bli episkt.

 • Omslagsfotograf T-W MEDIA 😀

Med glädje fick jag även se resultatet från plåtningen med Stina Nilsson. Riktigt trevligt att få känna tidningen i handen och kunna ta på bilden. Älskar att printa ut bilder och väljer alla dagar i veckan en printad bild än digitalt för att beskåda. Så fler bilder kommer tankas upp när jag kommer hem och öppna upp för ” porträttfotografering ” för företag, föreningar och privatpersoner.

Nu sitter vi på tåget söderöver mot flygplatsen, passat på att arbeta lite och det fortsätter så ett tag till.

 • Räknat fakturor, omsättning är dubblad från 2016 redan nu. 🙂
 • Ska skicka in offert till Mr. J.
 • Kontakta Apollo.
 • Kontakta Mr. S.

And so weiter.

Jag är hemlighetsfull, men inget är klart och ska framträda lite mer nästa blogginlägg vad jag håller på med och planerar för vintern.

Nu lär jag tillbaka till arbete och vara effektiv.

Touché

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *