Kick Of Monday!

  • Intervall-Måndag is done!

Vaknade ganska tidigt till ljuset, helt färdig, men icke, icke att vi somnar om, här går vi upp. Åt frukost och drag 1/2 liter kaffe så var vi på banan. Åkte ut och gjorde upp servicetid vid verkstan och sedan mot 60° Nord. Ett inspirerat intervallpass jag funnit från Norge och det såg ut som sådan:

4 min 12km/h

2 min aktiv vila

45 sek x 6 med 15 sek vila mellan.

Detta gjordes i 3 set och hoppade av bandet efter lite mer än än trekvart. MYCKET bättre svar på kroppen denna måndag, studsade fram, pulsen var bra och bra känsla. Kul. Avslutade med lite explosivitet och mage för att runda av. Bollade lite tankar med Sarah innan jag begav mig vidare på nästa äventyr för dagen.

  • 33 ackrediterade uppdrag som fotograf, utställare eller filmare.

Man får lite perspektiv på saken när man väl tänker efter, kul att jag samlat alla och sparat. Iallafall, åkte ut vid 15-tiden till verkstan för oljebyte och filter. Bilen är nu fräsch och kry även i motorn. Kommer bli en rubbing/vaxning någon gång framöver + lite mer orange färg 😉

Ski Classics är som sagt inskickad, med ej återkopplad från deras sida, så väntar fortsatt på sista edit innan den kan publiceras. Eftermiddagen kommer bli kontorstid med Sollefteå-tävlingen, telefonmöte och allmänt pyssel inom T-W MEDIA. Blivit lite av en kontorsråtta på sista tiden, så lär bannemig ut och filma något för att hålla mig ”fresh” + att jag har några egna idéer jag vill testa. Bra att pröva på egna projekt innan man kan applicera de på uppdrag.

Imorgon publiceras ett studentfotograferings erbjudande och jag återkommer som vanligt Onsdag.

Take care!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *