Keep the flow!

  • Musikpepp och laddning med Björk! 

Efter besöket hos farmor igår, mötte jag upp Björklund hemma och åt lite snabbt innan vi stack upp till Valberget! Vi siktade på passet vi planerat och kört mycket tillsammans tidigare. Intervaller upp för Valberget, denna gång hade vi lite annorlunda upplägg med intensivare, men kortare och mer explosivitet. Körde älghufs och kunde trycka på riktigt bra tyckte jag. Lite småstela ben sedan Hovfjället, men fick ur det jag ville och tror vi körde 12 st totalt.

  • Såklart avslut på toppen!

Givetvis gick sista intervallen upp till toppen, belöningen för mödan måste man ju ta betalt för 🙂 Svensk som man är, så är man aldrig nöjd med vädret, var lite varmt och nästan kvavt ute. Men ändå skönt och bortskämt mer att ha detta väder här nu i Sverige, man får träna tidigt och på kvällar, dricka mycket och man får ju massor av D-vitaminer, de är kanon! Synd bara om bönder och vattenbrister som råder, många tankar skänker jag till djuren också. Att jag inte badad mer i år är också något jag frågat mig själv, ungefär 3-4 ggr har jag funnit under ytan. Alldeles för dåligt!

  • Anton Persson, Thorn & Gillman fann mötte jag i Valberget.

Kvällen igår blev lugn, snackade mycket med Miamys och vi planerade helgen. Somnade sött kring 00:30 och vaknade med ljuset vid 07. Tog det lugnt på morgonen, stressade inte iväg på rullskidorna utan åt frukost med påtår innan jag gav mig iväg. Hade viljan att åka 2h, men känslan första timmen var brutalt tung och motigt. Benen var som stolpar och fick kämpa mentalt, solen sken ju iallafall och var en ynnest att kunna åka utan tröja redan vid 08:30 på morgonen.

Iallafall, ca: 1h in på passet kom till min stora lycka Anton Persson & Maria Jonasson in på stadion, skidåkarparet från Falun. Kul, mycket att snacka ikapp och jag hängde med i deras tempo. De körde också lugnt, så var skönt skaka liv i benen som tanken var med hela passet.

Thorn & Gillman anslöt även de, spurter/impulser var de sugna på och vi var inte sena att hänka på. Inte varje dag man får utmana två landslagsmän och vasastafettsegrare i spurter. Givetvis fick jag stryk, men var kul att försöka och se var man står sig. Fick iallafall ihop 2h på klockan och rullade hem med ett leende, började bli rejält varmt och var riktigt skönt att få komma hem till kylskåpets alla goda drinkar 😀

  • Möte med PE-Custom – Per Edqvist.

Preppade för möte hemma, testade ett nytt recept på iskaffe och blev en succé i solskenet. Mycket godare med det nu än varmt kaffe och slank även ner en Slow Cow. Roliga idéer, planer och tankar under mötet. Vi har planer om filmer, bildtagningar och även resor utanför Sverige. Just nu ligger det i planeringsfasen fortsatt, men som vanligt återkopplar jag när något är 100% spikat.

Vi diskuterade lite också om Caddyn, har ju gått i tankar om ombyggnation och få det till lite event-bil igen. Saknat den verksamheten i företaget och vill försöka ta upp den igen. Så vi diskuterade, mätte och började visualisera hur det skulle kunna se ut där bak. Spännande, en önskelista” skapades, nu skall den skickas till sponsorer och vi tar det därifrån vad de kan erbjuda. Mycket taggad på deras erbjudande…

Mejlat massor efter det och åt lunch igen, fortsatt hungrig. Fått mycket gjort i företaget, även bokfört och kan lämna kontoret nöjd. Ska ner och städa bilen lite halvsnabbt, spontanidé ikväll och jag återkopplar imorgon igen. Mycket som händer i livet och jag har riktigt bra flöde, kul!

Som avslutning, har en mycket rolig lansering att skriva ut. Det kommer vid passande tidpunkt, den som väntar får se och enda ledtråden är ”Working vacation”

MM here i come!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *