Karlstad för en dag!

DSC_0768

  • Möte med Färjestad BK.

Med glajjerna på sne, traskade jag in på Färjestad BK med en stark vision och goda idéer. Över en mycket god lunch diskuterade vi mina olika idéer, deras omstrukturering som just nu pågår och hur vi skulle kunna tänkas samarbeta. Mötet resulterade väl i lite kortare och annan struktur som jag tänkt, men tycker jag fick sagt det jag ville och kunde framföra mina argument bra. Så fortsättning följer.

 

TWmedia

  • JBL XTREME

Drog sedan på en liten shoppingrunda, köpte lite kläder för att tryck och reklam, lite elektroniska prylar till företaget och just en sån högtalare på bilden. Märkte under O-Ringen / Sockertoppen hade det hade varit jäkligt smidigt med en portabel högtalare att ta med sig. Dels för redigeringen, men också för att kunna visa filmerna och även ta med sig in i duschen. Discodusch som jag kallar det, klart bästa på hela dagen 😀

Tänkte inte skriva så mycket mer idag tyvärr, 16 punkter på min checklista, så måste börja fixa det OCH imorgon går en deadline ut. Så mer om det, imorgon 😉

Ses imorgon!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *