Kaos, bara kaos.

  • Ställer in Sony:n late at night..

Blev sent igår, pysslade massa på datorn och därefter började ställa in kameran som jag vill ha den. Det blev en längre process än jag planerat. Ca 01:00 släckte jag igen för dagen och parkerade i sängen. Gillar ju inte att läsa bruksanvisningar, utan jag trycker mig fram och så småningom finner jag rätt inställningar. Längs med vägen finner jag mycket annat och lär mig det i farten helt enkelt. Men blev nöjd med resultatet och taggad på att testa idag Fredag..

  • Screenshot från Sony A6500.

Dagen började med leverans till Vasalöparen och nu har de erhållit bilderna. Pysslade lite smått på datorn innan jag begav mig mot att hämta bilen. Där fick dagen en tvärvändning, det hade ju börjat så bra och solen sken idag ju.. Iallafall, det var tydligen en annan del på bilen som var aktuell för byte innan besiktning, så lär till Mekonomen nu efter detta är skrivet och beställa delarna. Bara utgifter i etta jäkla liv.. 😉

Hämtade bilen iallafall och med mig i ryggsäcken hade jag Dji Mavicen och Sonyn så jag passade på att testa dom lite. Inställningarna under natten gav resultat och Sony-kameran betedde sig som jag ville. Bilden är en fluga som lämnar sitt blad, bara tagit en screenshot från videosekvensen. Ska ta lite mer färg, annars gör jag hellre såna justeringar på datorn och på stor skräm. Blir 10x bättre..

  • Dji Mavicen ” Just gonna send it ” som jag döpte den till.

Den fick äntligen känna luft under sina propellrar och nu komma upp några meter. Det var inte helt rak väg dit då. Inställningar ca 20min, vid äntligen avfärd pep det i allt som var och jag förstod ingenting. Allt var rätt inställt, jag hade kontakt, gps och allt i ordning men ett jäkla pipande störde min flygtur. Tror det var med att jag inte installerat senaste uppdateringen, min data på telefon tog slut just då och uppdateringen avbröts. Men jag flög lite ändå, högre än såhär vågade jag inte och ville testa kvalitén lite. Detta är också en screenshot från 2.7k filmat material och kvalitén är mäktigt bra. Då körde jag på allt automatiskt, det blir det inte framöver.. Testade även ta lite kort och det fungerade perfekt, kommer bli grymt detta. Men först:

  • 30 minuter uppdatering.

När jag kom hem uppdaterade jag MavicenWiFi och det tog inte kortare än hela 30 minuter. Men nu ska allt vara ” Up-To-Date” och redo att flyga igen. Så laddar batterierna, kaos än så länge på dagen men nu kanske vändningen kommer.. Ska nämligen hämta ut mina nya G:::::::, sjukt pepp på det, sen upp till mekonomen och vidare till Lekvattnet för att filma med NicoKing.

Kommer bli sent, men uppdaterar ikväll.

Tide goes, tide comes!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *