Känsliga läsare varnas ( Blod )

IMAG0370

 

Började dagen med lite logistik o småfix med Outnorth Ski Teams kläder och planering. Efter följde ett hårdare boxpass ute i mitt egna lilla gym vid kontoret, testade de nya handskarna och det märktes att fingerleden inte täckes att handskarna hehe minsta felträff så rök skinnet och de blev lite blod.
Men bara härda i och fortsätta knocka påsen. Efter passet var det dax med förbundet på rullskidor och skidor, vi diskuterade ambitionerna om JSM/Intersport samt hur vi ska kunna utveckla Torsby Rullen som går av stapeln kring Maj-Juni.

IMAG0364(1)

Mötet gick bra och mycket givande, efter lunchen satte jag mig ner på kontoret och fixade inför König Ludwig Lauf i Tyskland. Fixade även logistik kring SM Veckan som börjar nästa vecka i Piteå.. Trött i skallen blev man, men var härligt att få det gjort, boka allt, anmäla och planera allt hit och dit så man kan ta ledigt ordentligt imorgon på en väl förtjänad vilodag 🙂

IMAG0375

 

Klockan visar 59h till full återhämtning, så imorgon blir det lugna skidor och en vän på besök.
En kompis från Holland kommer hit, hon är här på semester och aldrig varit i -20 eller testat längdskidor. Helt perfekt, -20 är ju vardagstemp nu haha och vi har massa roligt planerat. Kul att sightsa runt i Torsby och visa varför man bor här, men också varför man GILLAR det.

Sen iochmed jag frilansar kommer jag bort också mycket och får vara med om mäktiga tillställningar.
Men borta bra, hemma konge!

Hörs! 🙂

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *