Kaiser Maximilian Lauf

bloggen

Typ den enda bilden jag tagit idag, segraren Seraina Boner drog i princip hela loppet och gjorde ett riktigt fint lopp. I övrigt hann jag inte fota mycket, fullfart med langning och skidåkning mellan de olika ställena. Inte många meter emellan, men med tung väska och stress blir allt lite roligare hehe

bloggen2

Här har ni dagens kung! Oscar Persson tar en 16:onde plats och 3:a plats i Youth upp till 26 år i Kaiser Maximilian Lauf. Det är grymt. Oscar visade på ett riktigt kraftprov och stakade igenom sig den här brutala banan, stor respekt till Oscar och härligt han äntligen får visa vad han kan leverera.  Oscar var länge med i tätklungan och hade riktigt bra skidor, bra jobbar Kari!

Rasmus hade ett riktigt olyckligt förstavarv.. Rasmus går ikull i backen där det går som snabbast, tappar all fart och kommer verkligen ur rytmen för tävlingen. Vattenflaskan glider också iväg för han och Rasmus tappar värdefulla sekunder. Rasmus plockar några positioner första varvet, gör ett riktigt grymt 2:a varv där han lämnar den klungan han jagat ikapp, bakom sig och sätter fart. Tredje varvet blir mer av ingemansland och han får kämpa sig igenom den tuffa banan själv. Riktigt bra kört ändå i tanke med vurpan!

bloggen22

Nu är det här utsikten från hotellet, vi har lämnat bergen och åkt ner i dalen för vila. Här skall vi sova natten innan vi åker imorgon bitti tidigt. Tänkte gå ner nu på gymmet och stretcha, mjuka och köra lite träning så man sitter riktigt gôtt i poolen sen. Annars blir det nog bara middag kl 19 och sen raklång i sängen. Lång resdag imorgon, så, hur laddar man för det?

Vi hörs

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *