Jokkmokk

IMAG0715

Vi bytte plan vid Arlanda och tog plats på sista dryga timmen mot Luleå. Jäkligt tighta sittplatser men gick att fånga några minuters sömn innan det var dax för landning igen. Mycket smidigt må jag säga med flygplan överallt och enkelt när det flyter på.

IMAG0716

Många skidåkare med planet, några av Team Santander och någon från Lager. Sen massor med glada motionärer och elitmotionärer. Skall bli mycket intressant och se hur loppet urartar sig med alla möjliga olika rang av åkare, gissar på de kommer bli grymt utspritt i leden och bli många som får tjura ner skallen i skidorna och bara hugga på. Jag & Oscar fel tajma lite med maten, maten på Luleå var slut haha så blev ännu en smörgås och fick nöja sig med lite yoghurt också.. Busstransfer ala 3h för att sedan äntligen nå ”hem”

IMG_20160408_172447

Inte många minuter hemma innan vi stack ut i vallaboden, Kari Impola vallar skidorna för Oscar och vi känner oss säkra! Kruxet är ju bara, temperaturskillnaden.. Det kommer variera mycket när starten går 06:00 och målgång på eftermiddagen. Ser ut att bli varmt, hört rapporter om riktigt blött i spåret och vi får testa oss fram lite imorgon.

IMG_20160408_173626

Efter vallaboden stack vi och handlade lite, var lite längre än vi trodde promenad och tog lite längre tid än planerat. Riktigt hungriga när vi var i butiken, handla sjukt mycket och antagligen för mycket hehe Men bra blev det och mycket grejer fick vi med, kom ihåg allt förutom kaffe, de viktigaste..

 

Instagram filmningen ifrån våran handling finner ni på @skbore

Nu äntligen mat och trevligt sällskap med Bob Impola. Riktigt lass med pasta och sedan förbereda för morgondagens skidtest samt planering. Mycket imorgon att fixa på eftermiddagen, spännande 😉

Hörs imorgon

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *