Jädrar vad tiden går?!

  • Fakturera bör man, annars dör man..

Aej så farligt kanske det inte är. Blev sent inatt, 02 kunde jag släcka lampan och blunda för några timmars vila. På morgonen redigerade jag en Instagram från träningen med Lager 157. Bokade in ett telefonmöte för morgondagen med Mr.J och sedan pysslade med annat smått. Ringde upp till Sysslebäck för att kolla vädret, såg disigt och molnigt ut, no work today. SEBRA FILM var det ju jag menade igår som jag skall åka upp och flyga för. Men när Yr, Klart, SMHI, SVT, TV4 jaa alla jäkla väderprognoser säger olika, är det ju hopplöst och kunna lita på någon utav dom. Suck.

Stack sedan på några ärenden,  skrev ut några fakturor, skickade iväg och tog en liten paus i all stress hos Farmor. Vi satte oss ner och kollade bilder jag tagit från 5 år som fotograf. Berättade om mina kommande äventyr och lovade försöka komma in igen innan jag åker till Grekland. Tydligen så åker jag ju upp till Falun redan på Lördag, planerat Söndag. Så därför jag lär lägga i ännu en växel. Men det är hyfsat under kontroll 🙂

  • Photoshoot 60 Grader Nord.

Pysslade med blandad kompott under eftermiddagen och så småningom tog mitt pick o pack för att åka upp till 60 Nord. Alltid lika kul o arbeta med tjejerna där uppe och skratten ligger aldrig långt bort 🙂

  • Exempelbild på Therese.

Redigerade snabbt ett exempel för bloggen och kommer ta itu med dom än mer senare. Vi filmade även några korta sekvenser för deras temadag ” Vi gör det tillsammans ”.

  • Minifläta i väntans tider.

Drog sedan till Aspen där jag väntade in NicoKing & Lisa. Fasen ibland saknar jag fläta och today was the day att skapa en. En liten mini iallafall. Vi snackade lite och kollade läget om tiden framöver. Kvällen blir arbete + klippning hos mor. Är sugen på en förändring med håret, men just nu får det bli att fräscha upp sidorna och så småningom ta tag i det later on.

Imorgon ev Sysslebäck, tänkte ta mig ut och träna, pyssla lite med olika projekt och förhoppningsvis hinna packa också! Telefonmötet med Mr. J också 😉

3 dagar kvar till Greece!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *