It’s weekend ppl!

  • Testar att bli lite stark!

Hektisk dag, började tidigt med lite små fix inför lanseringen utav avsnittet, var ut med bilen till verkstan och tog med den andra hem. Hade ett telefonmöte i farten med positiva nyheter (mer info kommer), tog en kopp kaffe hemma vid Far och så småningom begav mig gymmet. Hade lite samtal om läget med 60° Nord och vi bägge parter är väldigt nöjda med samarbetet. Kommer fortsätta träna där framöver och de sponsrar med gymkort. Grymt uppskattat.

Körde ett kort men intensivt pass, 6 övningar jag gick runt 4 varv på och fick en go känsla i kroppen efter avklarat pass. Drog en runda på ärenden i byn och fick massor av småsaker fixade. Åt en lite halvsen lunch och nu håller på att packa. Åker mot Miamys snart och skriver detta lite halv fort. Helgen spenderas på med henne och imorgon åker vi till Loka Brunn, tror vi båda är väldigt värda lite spa efter denna sommar. Så ska bli grymt skönt och koppla av lite.

Får se nästa gång jag återkopplar, om tid och tillfälle kommer, ellers så är jag tillbaka Måndag med massor av roliga nyheter och information om läget framöver!

  • Dagens publicerade avsnitt!

Ha en underbar helg folkens!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *