It’s never to late for bloggin!

DSC_0321(1)

… Eller jah lite sent blogginlägg om dagen, men nu är det tid att sätta sig ner. Hela dagen har varit fix och trix för att komma ikapp och sortera allt för kommande händelser. Jag har hunnit med ganska mycket och även hunnit med lite grabbhäng vid Rasmus samt filmkväll med Mr. Björklund. Levererat en film till 60Nord min gymsponsor som snart kommer dyka upp på någon medieplattform och rensat datorn för det stora uppdraget imorgon.. Rättvik! Men först tänkte ja förklara bilden, jag har äntligen tagit tag i saken om att jag måste synas bättre offentligt och nu är stunden kommen. En tid tillbaka har jag diskuterat med företaget Number One som bedrivs här i torsby av Lars Åke Frykestam om bilfoilering. Planen är att foilera Caddyn med mina tagna bilder samt logotyp. Även lite småplaner om Rangern, men det får bli nästa mission. Iallafall, så vi har skissat på lite olika idéer och jag har lagt upp en bild längre ned här ni kan se en mycket grovtanke på hur det kan tänkas se ut på bilen. Jag kom på det här med t-shirt idag kl 17, f*n, jag skulle behöva en t-shirt med företaget nu när jag rör mig så i land/rike och därför smsa jag Lars Åke idag, kl 19:50 ringer han och en t-shirt är klar, helt j*vla fantastiskt och grymt blev det. Så nu har jag en ny favorit t-shirt 😀 Se upp Rättvik, nu kommer fotografen ifrån Värmland, eller som skidskytte landslaget kalla mig ” The local guy ”

Tom Lindström bil 1

En grundidé vi pillade ihop för att få perspektiv på saken, andra sidan kommer också täckas samt givetvis något fränt på huven. När det blir gjort är svårt att säga, men vi hoppas inom en snar framtid.

Så nu imorgon kl 08:45 kommer Top Cats bussen in på parkeringen och vi skall rulla vidare emot Rättvik. Kommer bli endel planering på vägen upp och sedan en heldag uppe på Classic Car week med avslutande spelning. Fullt ös med Top Cats från kl 22 och sedan följer det upp med Drängarna, under dagen är det cruising och det kommer bli en gryyym dag 😀 Tanken är att skapa en mäktig livespelning för bl.a Youtube! Skitkul & utmanande! Skall försöka blogga under dagen och sedan följa upp under fredagen med en summering om allt. Även under Fredag skall hinna hem och packa om, fixa frillan och ratta ned Rangern till Arvika Hamnfest där jag och Lisa skall se bl.a Den Svenska Björnstammen, Icona Pop och Freddy Kalas. Åååh såna episka dagar framför mig att jag kommer få svårt att sova inatt, nu blir det sista förberedelserna med utrustningen och försöka somna så fort som möjligt.

Kom igen, de blir kul! Häng med!

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *