Intervaller på mølla!

  • Cykelpremiär i solen!

Vaknade med tuppen och kom direkt i telefonmöte i stort sett. Diskuterade fram & tillbaka, för att så småningom komma överens och boka in en dag! Ett just nu, hemligt uppdrag och det kommer ske kvällen söndag alt. måndag här i trakterna. Ett ganska snabbt filmat uppdrag, men desto mer redigering och tight deadline. Roligt uppdrag som jag ser fram emot och vi skulle diskutera vidare innan helgen.

Åt frukost, packade träningskläder och plockade fram cykeln. Mot 60°Nord!

  • Efter intervaller-bild.

Man ska va svett, trött och ha ett bekymrat utseende, annars har man bannemig inte kört intervaller ordentligt. Ett ganska hektiskt intervallpass där jag låg i kategori högre puls och fick arbeta med snabb återhämtning. Progressiva intervaller kallas det, ”distansen” blir kortare, men hastigheten högre. I 3 olika steg körde jag och med lutningen 2%. Totalt blev det 30 intervaller, hela passet tog ungefär 45min snabbt och effektivt. Bra att få pulskurvan gå som vågor i den högre kategorin och fortsätta trycka! Testade två drycker fån Synergy och var riktigt nöjd med resultatet, kände mig stark och snabb hela passet.

Avslutade alt med en långspurt i hög hastighet och summerade ihop passet med att klämma in lite ländrygg och explosivitet. Åt gott på Valbergsängen som betalning, hälsade på farmor och nu tillbaka på kontoret. Härlig start på dagen, bra känsla, solen skiner och jag är nöjd!

  • Arkivbild från O-Ringen 2018.

Efter maten så var det dags för kontor, kollat efter lite uppdateringar till redigeringsprogrammet och haft ett telefonmöte med O-Ringen i 30 min. Några korrigeringar blir det att pyssla med nu, ska starta igång och så småningom gå för pass nummer två idag. Gymmet med Oliver & Simon och sedan blir det nog redigering en längre tid ikväll/inatt om jag får upp ett bra flyt!

Stay strong!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *