Intervaller Dag Tre!

 • Nedräkningen hade börjat.

Med solen som precis steg över berget, var uppvärmningen klar och grabbarna redo. Intervaller stod på schemat och ett gäng 10-minutare skulle betas av i serpentinerna upp mot Mikro Papigo.

Uphill was on the schedule today, the guy’s were ready and pumped for the training.

 • Serpentinbacken uppöver.

Ni ser strax till höger om mitten, åkarna som dricker lite vatten inför nästa intervall. Asfalten var bra, bättre än förväntat och lite med trafik, så grabbarna kunde fokusera på sitt och jag fokusera på drönaren.

The road towards Papigo truly was really epic and beautiful surroundings. Perfect for roller skiing.

 • Lite kreativa vinklar togs..

 • Kossor längs vägen.

En bit upp på berget träffade jag på ett 10-tal kor som en hund hade koll på längs vägen. Dom var inte värst brydda om rullskidåkarna och fokuserade på att käka gräs. Ganska idylliskt med kossor på bägge sidor vägen, rullskidåkare längs vägen och episk utsikt! Fagert!

Nice with cows along the way upp and they were busy eating from the ditch, so no problems. But really nice with cows on both sides, roller skieers on the road and epic scenery in the background.

 • Inga fel på dagens kontor heller.

Medans grabbarna skejtade uppöver, så fotograferade/filmade jag på olika locations och njöt massor av solen. Inte brännhett, utan perfekt värme och ingen vind nästan. Sen alltid kul att se andra slita under träning 🙂

Office for the day were no exceptions. Been focusing on drone and film today during the training.

 • Flög mycket med Mavic idag.

Börjar bli god vän med DJI Mavic:en och bilder/filmer resulterar i det jag vill. Dock så svårt att få episka bilder & filmer när man måste hänga med i träningens flöde. Vi kan inte ” staga ” något, utan kör på träningen som planerat och jag tar det jag hinner. Blir helt ok bra ändå 🙂

The drone truelly is my friend in these environments. Been able to cover alot of meters from one point while controlling further down.

 • Ringsby passerar, slowmotion blir det här. Screenshot.

Movie is coming..

 • Mavic screenshot. Sista intervallen.

 • Denna backe erövrades genom 6x10min intervaller!

Joel L joinade mig i bussen inför sista, vi flög drönaren och var som längs 1000m bort från där vi stod. Kvalitén var bra på sändningen och fick filmat de sekvenser jag ville ha. Ska väl arbeta lite med materialet nu och se vad vi kan få ihop utav det för kul 🙂

 • Hedlund får snålskjuts.

Efter avklarat intervaller var det dags för mat, vita böner kanske inte var min favorit men helt ok och blev lagom mätt ändå på det andra vi fick. Jag har redigerat lite bilder, ska fortsätta med filmer och de andra lata dom sover 😉 Sånt finns ingen tid för, ska sikta på att träna själv också i eftermiddag och hugga lite på rullskidorna. Blir stek. Kl:14:35 var klockan när jag skrev detta.

 • Hängde på grabbarna för eftermiddagens pass.

Jag lär ju träna lite själv också, så hängde med gänget ut på ett pass fyllt av impulser och olika drag på klassiska skidor. Vädret var underbart, miljön fantastisk och humöret på topp. Kändes bra i kroppen och svarade som det skulle. Härligt att få staka ur sig lite också, man blir sugen när man ser dom träna och jag är ju van att även ha dagen ifylld av lite träning. +1,5h in kontot.

In the afternoon i joined the guy’s training and it was really nice. Doing different kindes of sprints and challenging each other. Nice afternoon exercise and 1,5h done.

 • Film från dagen.

Movie from the day. @tom.william.media

 • Joel Lager och hans ” Kingdom ”.

Från Papigo säger vi idag tack, ännu en dag i bagaget och vi blickar framåt mot nästa. Ser ut som någon form av långpass imorgon, så blir spännande att se hur det ter sig och blir utformat. Men målet är planerat, det är episkt och just därför är jag sjukt taggad på’t 😀

Thank you for today, looking forward to tomorrow and seems like we’re aiming fore long distance running. We’ll see 🙂

Nu lasta mat!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *